HTSPT Rotterdam, HTSPT, Rotterdam, hotspot, HAY, Meent, interieur, kerstcadeau, shopping, winkelenDe Kerstdagen staan alweer om de hoek! Hoogste tijd om mooie cadeautjes voor onder je boom aan te schaffen. Speciaal daarom hebben wij de mooiste winkels voor je uitgezocht waar je voor iedereen een geschikt cadeautje kan vinden. En natuurlijk ook stiekem iets voor jezelf kan kopen, voor onder de kerstboom of om tijdens het kerstdiner te dragen!

We Are Labels (Meent 119-121)
Op de Meent, in het prachtig gerenoveerde Timmerhuis, vind je We Are Labels. Bij deze boutique verkopen ze exclusieve labels voor een zacht prijsje. Het motto van We Are Labels luidt dan ook als volgt: “Only great minds can afford simple style”.  Op de begane vloer is een uitgebreide kledingcollectie voor heren te vinden, de trap naar beneden leidt tot de damescollectie. Naast prachtige tijdloze en trendy kleding koop je bij We Are Labels ook fantastische cadeautjes. Van cocktailsets tot stationary en hippe zonnebrillen en sieraden. Neem ook zeker een kijkje bij de kleding, zo kom je helemaal fashionable aan tijdens het Kerstdiner.

HTSPT Rotterdam, HTSPT, Rotterdam, Hotspots, We Are Labels, Meent, Kerst, Cadeaus, Gifts

Dirkx (Witte de Withstraat 23A)
Dirkx Cadeaux & Woondecoraties is al zeker 45 jaar een begrip in Rotterdam. Mocht je kerstboom nog niet on point zijn, ben je hier op het goede adres. Maar ook voor mooie cadeaus kan je hier goed terecht, bij Dirkx hebben ze in de maanden oktober t/m december namelijk het grootste kerstassortiment van Rotterdam en omstreken. Daarnaast kom je meteen in de Kerstsferen wanneer je de winkel binnenstapt. Geen detail is over het hoofd gezien en je waant je in een winterwonderland. 

HTSPT, HTSPT Rotterdam, Rotterdam, hotspot, Kerst, kerstcadeaus, Dirkx, Witte de Withstraat, Witte de With

HAY (Haagseveer 99)
Met stip op één de mooiste winkel van Rotterdam, HAY! Het Deense designmerk heeft sinds een jaar een vestiging in ons eigen Rotterdam, waar we maar al te blij mee zijn. Bij Scandinavisch design denk je wellicht meteen aan de Zweedse balletjes en Billy boekenkast van een grote woongigant, maar bij HAY doen ze het net even anders. Hier vind je namelijk de mooiste designmeubels en decoraties, waarmee je je huis binnen no-time omtovert to een Pinterest-waardig paleisje. Geen behoefte aan een nieuwe bank?! Geen probleem, bij HAY vind je namelijk ook een enorm assortiment aan kleine hebbedingetjes en cadeaus. HTSPT Rotterdam, HTSPT, Rotterdam, hotspot, HAY, Meent, Interieur, Interior, Gifts, Kerst, Cadeaus, DesignConceptstore PLEK (Nieuwe Binnenweg 178)
We waren eerder al vol lof over deze nieuwe conceptstore op de Nieuwe Binnenweg. En dat is zeker met een reden, Plek is namelijk het pareltje van de conceptstores. Naast prachtige tijdloze kledingcollecties voor zowel dames als heren, vind je bij Plek een geweldig goed assortiment aan woonartikelen. De eigenaren kiezen zorgvuldig hun favorieten uit om vervolgens aan te bieden in de winkel. Gegarandeerd dat je hier zult slagen voor mooie en bijzondere kerstcadeaus. Daarnaast is het zeker geen straf om door de winkel te struinen en inspiratie op te doen!
HTSPT, HTSPT Rotterdam, hotspot, Rotterdam, PLEK, Conceptstore, Nieuwe Binnenweg,

& Designshop (Zwaanshals 520) 
Voor een origineel cadeau moet je in het Oude Noorden zijn, op de Zwaanshals om exact te zijn. & Designshop is een studio en winkel ineen waar fijne hebbedingetjes verkocht worden, zowel van eigen makelij als van andere ontwerpers. Het brede assortiment bestaat uit woondecoratie, prints, accessoires en mijn absolute favoriet, stationary. Bij & Designshop is je slagingskans groot, daarnaast steun je jonge en lokale ontwerpers.  

Hotspot &designshop Rotterdam 

Deel bericht
Geschreven door