Ontbijt hotspot De Bakkerswinkel RotterdamHoe kan je je dag nou beter beginnen dan met een lekker ontbijtje? Natuurlijk kan je even snel een ontbijt voor jezelf maken, maar soms is het ook weleens lekker om uitgebreid buiten de deur te genieten. Daarom hebben wij de 5 leukste ontbijtspots speciaal voor jou op een rijtje gezet!

Bertmans
Begin je dag gezond en start met een ontbijt bij Bertmans. Bijna alle ontbijtjes bij Bertmans zijn namelijk lactose- en glutenvrij en bovendien ook geheel plantaardig. Neem bij je ontbijt ook zeker een power slowjuice-sapje om je ochtend nog een extra boost te geven! Voor de healthy fans is Bertmans op de Zaagmolenkade zeker een echte aanrader.

Ontbijt Hotspot Bertmans Rotterdam

Lilith
Ben jij niet zo’n vroege vogel of kan je heel de dag wel genieten van een goed ontbijt? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Lilith op de Mauritsstraat, want bij Lilith kan je de hele dag door ontbijten! Een favoriet van velen zijn de blueberry pancakes, maar op het menu van Lilith staan genoeg ontbijtjes die je zeker eens geproefd moet hebben. 

Ontbijt Hotspot Lilith Rotterdam

Parqiet
Even ontsnappen van het drukke stadsleven en genieten van Het Park, dat kan bij Parqiet. Begin je dag rustig en ga er eens heerlijk ontbijten. Er is genoeg keus, van een cocos yoghurt met huisgemaakte granola tot een croissant met jam en boter. Maar ook voor een goed belegd broodje (met brood van Jordy’s Bakery) of gebak van Sue en Sprinkles ben je bij Parqiet aan het goede adres.

Ontbijt Hotspot Parqiet Rotterdam

De Bakkerswinkel
Deze leuke ontbijt hotspot kan je vinden op twee locaties, bij Oostplein en op de Schiedamse Vest. Bij De Bakkerswinkel kan je kiezen voor een klein ontbijt, maar je kan er ook lekker uitgebreid ontbijten. Wil je toch liever je ontbijt thuis opeten? Dat is geen probleem, want bij De Bakkerswinkel kan je ook al het lekkers gewoon mee naar huis nemen.  

Ontbijt Hotspot De Bakkerswinkel Rotterdam

Urban Espressobar
Met een goede kop koffie en een krant genieten van een lekker ontbijt? Ga dan zeker een keer langs bij de Urban Espressobar aan de Nieuwe Binnenweg. Tot 11.30 uur serveert de Urban Espressobar speciale ontbijtjes: een urban breakfast, bio-muesli met yoghurt en vers fruit (aanrader!) en blauwe bessen-pannenkoeken met spek en maple siroop.

Ontbijt hotspot Urban Espresso Rotterdam

Deel bericht
Geschreven door