5x sapjes en smoothies

Hotspot Mr. Beans RotterdamHet nieuwe jaar is begonnen, dus het is weer tijd voor goede voornemens! Om het jaar gezond te beginnen is de HTSPT-redactie op zoek gegaan naar de lekkerste sapjes en smoothies van Rotterdam.

Sajoer
Sajoer is misschien wel de bekendste sapbar van Rotterdam. Op de nieuwe locatie van Sajoer aan de Botersloot kan je allerlei verschillende slowjuices vinden, zoals de Energy, Anti-Virus en Beat It. Slowjuices die wij goed kunnen gebruiken zo in de eerste maand van het jaar. Naast de bekende sapjes heeft Sajoer ook nog het beruchte gembershotje, een echte boost voor je weerstand.

Hotspot Sajoer Rotterdam

Espresso Dates
Bij Espresso Dates heb je de keuze uit allerlei verschillende smoothies. Kies je een smoothie boordevol fruit? Of neem je een smoothie met fruit én melk of yoghurt? Maar dat is nog niet alles, want je kan er ook nog voor kiezen om superfoods (o.a. cacao, bijenpollen, goji) toe te voegen aan je smoothie. Voor een goede en gezonde start van de dag ga je dus naar het Oude Westen en haal je je smoothie bij Espresso Dates!

Hotspot Espresso Dates Rotterdam

Mr. Beans
Kies jij Mr. Fresh Red of ga je toch liever voor Mr. Big? De smoothies bij Mr. Beans hebben niet alleen een leuke naam, ze zijn ook nog eens heel erg lekker. De kleurrijke smoothies zitten boordevol groenten en/ of fruit, een goede boost dus voor de rest van je dag! Nog een leuk detail, dit leuke zaakje in het Oude Westen is opgericht door het comedytrio de Borrelnootjez.

Hotspot Mr. Beans Rotterdam

Baker & Moore
De verrassende en lekkere slowjuices van Baker & Moore worden elke dag vers gemaakt. Dagelijks zijn er nieuwe specials, die je terug kan vinden op het krijtbord. Wees wel op tijd, want Baker & Moore is een populaire en drukke hotspot, waardoor de slowjuices meestal snel zijn uitverkocht. En dat risico wil je natuurlijk niet lopen!

Hotspot Baker and Moore Rotterdam

Smoothie Company
Heb je toch liever een sapje voor onderweg? Dan moet je zeker langs gaan bij de Smoothie Company. Bij de Smoothie Company zijn de smoothies en sapjes verdeeld in vier categorieën: creamy smoothies, fruity smoothies, green juices en colored juices. Door de centrale ligging (naast metrostation Beurs) is de Smoothie Company de ideale plek om even een snelle en verse smoothie te halen.

Hotspot Smoothie Company Rotterdam

Deel bericht
Geschreven door