Agenda 2017 | Week 16

Hotspot Rotterdam | Hashtag Workmode
Heerlijk, een week die meteen begint met een vrije dag. We knallen de week in met Tweede Paasdag en ook in de dagen erop staat er genoeg op de planning om er een prachtige week van te maken. Genoeg aanbod aan muziek, winkelen, eten en drinken, inspiratie en kunst. Dit valt er aanstaande week zoal te beleven in Rotterdam!

Maandag 17 april – Swan Market Rotterdam
De Swan Market heeft inmiddels geen introductie meer nodig. Al kun je tijdens deze editie naast het reguliere programma ook genieten van een ”Paas-programmering”. Reken zoals vanouds op toffe winkelkraampjes met unieke producten en leuke artiesten die voor de muziek zorgen.

Dinsdag 18 april – Verse Blikken #3
Als ondernemer of ZZP’er sta je er vaak alleen voor, terwijl je soms juist even de verse blik van een ander kunt gebruiken om verder te komen. Dit is waar Verse Blikken om draait. Tijdens deze sessie schuif je aan tafel met andere ondernemers uit verschillende werkvelden en ga je samen aan de slag om een antwoord te vinden op ieders vraagstuk.

Woensdag 19 april – Huiskamerconcerten Rotterdam #25: The Folk Road Show
Ben je wel eens naar een huiskamerconcert geweest? Deze unieke en intieme setting zorgen voor een uitzonderlijke belevenis van de muziek en sfeer. Tijdens deze editie van Huiskamerconcerten Rotterdam zullen The Folk Road Show en de Rotterdamse Jessy Yasmeen optreden.

Woensdag 19 april – Karaokebar
Warm die stembanden maar alvast op, want woensdag is het tijd voor de wekelijks karaoke avond in BAR. Of je nu een dijk van een stem hebt of dat je stem eerder iets weg heeft van een krolse kat maakt helemaal niet uit. Drink een drankje, doe een dansje en zing vooral ook een liedje!

Donderdag 20 april – Containerbar Noord Afterwork
Lekker borrelen doe je op donderdag bij Containerbar Noord. In samenwerking met Afterwork by Heineken organiseren zij deze avond bij de tijdelijke bar op het Noordplein gemaakt van zeecontainers. De perfecte plek om even bij te komen van een drukke werkdag.

Donderdag 20 april – Salsa Meets Jazz Sessions at BIRD
The best of both worlds donderdagavond in BIRD. Tijdens de Salsa Meet Jazz Sessions nodigt BIRD elke maand diverse artiesten uit die iedere keer weer een nieuwe huisband vormen, onder leiding van drummer Mark de Jong. Bereid je voor op een flinke dosis Zuid-Amerikaanse warmte!

Vrijdag 21 april – Dansvoer’s Birthday Bash – vol. 2
De tijd vliegt voorbij, want Dansvoer viert alweer haar tweede verjaardag! Tijdens dit silent disco feest stuiter je met een koptelefoon over je oren over de dansvloer. Switch tussen de drie kanalen op zoek naar de muziek die het beste bij jouw smaak past. Wil je graag jouw favoriete liedje horen? Dan stuur je jouw verzoekje naar het groene kanaal, dat alleen maar verzoekjes van het publiek draait. De foutste en meest hilarische liedjes komen gegarandeerd voorbij!

Zaterdag 22 april – Gallery Crawl Oude Noorden
De galeries in het Oude Noorden zetten op zaterdag hun deuren open. De perfecte kans om kennis te maken met inspirerende locaties, exposities kunstwerken en kunstenaars. De route loopt vanaf de Bergweg tot aan de Zaagmolenkade en is makkelijk lopend of op de fiets aan te doen. Alle locaties zijn gratis te bezoeken.

Zaterdag 22 april – Festival Pal Mundo 2017
Op 22 april organiseert Pal Mundo het grootste Latin & Caribbean festival van Europa in Ahoy. Diverse bekende Latin en Caribische artiesten zullen optreden en er voor zorgen dat je je heupen in beweging brengt op hun zwoele en vrolijke muziek. Salsa, bachata, reggaeton, merengue.. het komt allemaal voorbij. Geniet naast de muziek ook van de lekkerste hapjes uit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Deel bericht
Geschreven door