Agenda 2017 | week 21

Hotspot Rotterdam | Rotterdam

Gin bij THOMS, een vleugje Zuid-Amerika óf Chicken Wings bij BIRD, een silent disco aan de Maas, terug in de tijd bij Annabel en het eerste Rotterdamse wijnfestival. Beleef het aankomende week in onze mooie stad!

Donderdag 25 mei – THOMS THURSDAY || X || GINNY RABBIT GOES UNDERGROUND WITH LOOPUYT ||
THOMS & Loopuyt gin. Wie zegt daar nou nee tegen? Grijp je kans en join de hippe Rotterdamse crowd bij deze parel op de Meent. Prima begin van je weekend, toch? Of een prima reden om weer eens een brakke vrijdag mee te maken. In bed – oh oops.. op je werk. 

Donderdag 25 meiSalsa Meets Jazz Sessions at BIRD
Geen Netflix en nacho’s deze donderdagavond. Luidt het weekend sfeervol in met een vleugje Zuid-Amerika in BIRD. Met haar huisband zorgt ze voor de nodige Zuid-Amerikaanse salsa sounds. Sleep je partner van de bank en beleef samen een mooie avond! 

Vrijdag 26 mei – BUITENSPELEN met DANSVOER – Vol. 3
ZON! Daarom gaan wij buitenspelen. Koptelefoons, muziek en een mega goede sfeer. Dansvoer en ALOHA zorgen voor  dé silent disco van Rotterdam. Koptelefoon op, drankje erbij, zonnetje op je snuit én uitzicht over de Maas. Eén woord: EPISCH! 

Vrijdag 26 mei- Tijdscapsule in Annabel
Annabel gooit haar deuren open voor de nieuwe editie van Tijdscapsule en neemt je mee in de muzikale popgeschiedenis. Met de bijbehorende clips en beelden weet jij precies hoe Beyoncé haar booty schudt op haar grootste hits en waarom onze mama’s ook alweer verliefd waren op John Travolta. Gooi de voetjes van de vloer op dé beste hits van toen en nu. 

Vrijdag 26 mei t/m zondag 28 mei – RYPP Wijnfestival
Proost, proef, dans en ontdek bij RYPP: Rotterdams eerste wijnfestival. Het monumentale Station Hofplein is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties én verrassende live-acts. Een bruisend weekend met pop-up restaurants, singer-songwriters, theater en poëzie, DJ’s en zelfs een silent disco. Bierliefhebbers niets getreurd, want voor jullie worden er ook wat heerlijke speciaalbieren koud gezet. Tickets zijn 9 euro. Salut! 

Zaterdag 27 mei – Chicken Wings BIRD
Chicken Wings; sweet, spicy, crunchy and delicious. Een mix met alle ingrediënten uit de zwarte muziek-keuken in een overheerlijk dansbaar, intiem en sexy muziek-jasje. Prima sfeertje voor de zaterdagavond. 

Deel bericht
Geschreven door