Agenda 2017 | week 22 | De Kralingse Plas
Het is zomer in Rotterdam! In week 22 is er weer genoeg te beleven, dus ga lekker de deur uit en bezoek een of meer van de volgende Rotterdamse evenementen.

Woensdag 31 mei – House Of Poets SLAM Finale
Deze week vindt het 010 Says It All festival plaats. Hét Rotterdamse festival van het spoken word. Theater Walhalla heeft de eer om dit festival te openen met de Slam finale op woensdag 31 mei. De winnaars van de voorgaande edities zullen tegen elkaar strijden voor een plek in het NK Poetry Slam. Komt dat zien en horen (toegang is gratis)!

Donderdag 1 juni – Rotterdam Late Night #42
Wat Humberto Tan kan, kan Ernest van der Kwast ook. Vandaar Rotterdam Late Night: een talkshow over kunst, politiek en de dromen van Rotterdammers. Choreografe Conny Janssen is een van de hoofdgasten van de 42e editie van Rotterdam Late Night. Daarnaast zal het hiphopduo Junglebae een live optreden verzorgen. Kaarten zijn te koop in de voorverkoop en aan de deur.

Zaterdag 3 juni – Confetti Club XL
Annabel is het decor voor deze extra grote zomer editie van Confetti Club. Hier ga je los op zomerse tunes van onder andere The Flexican en Freddie Mercure. Het belooft een heuse muzikale cocktail te worden! Neem dus vooral ook een cocktail in je hand op zaterdag 3 juni. Haast is geboden als je bij deze Confetti-cocktail aanwezig wilt zijn, want er zijn alleen nog final round tickets!

Zaterdag 3 juni – Rotterdamse Munt Zomerfestival
De stadskruidentuin aan Laan op Zuid transformeert in een heerlijk zomerfestival met eerlijke hapjes en drankjes van lokale oogst. Zowel voor jong als oud is er genoeg te beleven. Zo zijn er speurtochten, workshops en proeverijen. Daarnaast kun je lekker onderuit zakken op het Muntterras en genieten van alles wat de stadskruidentuin te bieden heeft, dus vier de zomer in Zuid!

Zaterdag 3 juni – Flying Dutch 2017
De derde editie van The Flying Dutch zal plaatsvinden op 3 juni. Het concept is hetzelfde evenals de locatie in Rotterdam. Dat betekent dat je op het plein voor Ahoy uit je dak kunt gaan op de grootste Nederlandse dj’s. En dat zijn er nogal wat! Hardwell, Afrojack, Don Diablo, Nicky Romero, you name it!

Zondag 4 juni – Yoga op het Schouwburgplein
Sluit de week helemaal zen af, met een gratis yoga sessie op het Schouwburgplein. Ditmaal wordt de Japanse Tao yoga beoefend. Hierbij staat de Do-In techniek centraal die zich kenmerkt door een afwisseling tussen meditatie en beweging. Sta klaar om 11.00 uur op ’t Schouwburgplein!

Bron foto: Instagram Miquelbs75

Deel bericht
Geschreven door