Hotspot Rotterdam

Aan zonneschijn en festivals is er aankomende week geen tekort in week 23 in Rotterdam! Of je nou wilt dansen, eten of ontdekken, het is allemaal mogelijk. Enjoy your week en vergeet je anti-zonnebrand niet!

Donderdag 8 juniCareerfest
Sta jij aan het begin van je carrière?! Dan ben je op donderdag aan het juiste adres bij Careerfest in de Bibliotheek Rotterdam. Van 17:00 tot 22:30 kan je meedoen aan workshops en op speeddate gaan met bedrijven. Ook zijn er inspirerende career talks van onder andere Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig en Ginny Ramkisoen van Vacature via Ginny. En vergeet niet je netwerk uit te breiden onder het genot van ‘beats ‘n bites’.

Vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juniRotterdamse Dakendagen
“Kom van dat dak af” zul je niet horen tijdens de Rotterdamse Dakendagen. In tegendeel, van 9 t/m 11 juni ben je van harte welkom om Rotterdam eens vanuit een ander perspectief te zien. Zo kan je bij bewoners van hoge daken langs, zijn de daken van een aantal ‘high rises’ geopend voor publiek, is er een speciale editie van de Pleinbioscoop op het dak van de voormalige V&D en zijn er optredens op het dak van de Laurenskerk. Hoogtevrees moet je maar voor lief nemen, want de uitzichten zijn spectaculair!

Vrijdag 9 juni t/m zaterdag 10 juniFuture Flux Festival
Technologie, kunst en muziek komen samen op het Future Flux Festival in de Onderzeebootloods op de RDM Rotterdam. Tijdens het festival kan je interactieve installaties en performances bekijken, zijn er workshops en lezingen en mag het publiek samen met creatieve makers aan nieuwe ideeën werken. Daarnaast is er op beide dagen een fijn muziekprogramma waar de voetjes zeker van de vloer gaan.

Vrijdag 9 juni t/m zaterdag 11 juniRrrollend Rotterdam
Bij zomerse temperaturen hoort een food truck festival. En we hebben geluk, want Rrrollend Rotterdam is terug op het Noordplein en wel drie dagen lang. Er is voor ieder wat wils. Van bioburgers van de BBQ tot spicy Aziatische gerechten en van poffertjes tot pasta. Uiteraard zijn er ook een aantal DJ’s aanwezig voor nog meer sfeer. Eet smakelijk!

Zaterdag 10 juniBoothstock
Het Kralingse Bos wordt dit weekend weer omgetoverd tot een waar paradijs tijdens het Boothstock festival. Met ruim 30 DJ’s is de line-up enorm veelzijdig en ben je gegarandeerd van een flink spektakel. Sinds vorig jaar is Boothstock ook op de culinaire tour en dit jaar heeft dat geresulteerd in de toevoeging van wijn barren met bijbehorende sommeliers die jou het beste wijnadvies kunnen geven. Wees er wel snel bij, want de tickets gaan snel.

Zondag 11 juni – Cloud8 @ The Suicide Club
Vier de zomer op het prachtige dakterras van The Suicide Club met een dikke line-up met deep-house, disco en soul DJ’s. Onder andere Boddhi Satva Official, Sykes en Riceaux staan achter de draaitafels. Het zonnetje, uitzicht en muziek worden vergezeld door een ‘all day BBQ’. Leve de zomer!

Deel bericht
Geschreven door