Agenda 2017 | week 24

Hotspot Rotterdam

Week 24 loopt je agenda binnen, met veel feestjes en maar liefst twee ‘girl-events’. Gelukkig voor ieder wat wils; wij hebben weer een mooie lijst samengesteld voor jullie! Be there. 

Woensdag 14 juniGirl Club: Official Launch
Een nieuw platform voor jonge, gedreven en stijlvolle meisjes die zich in meer interesseren dan Kylie Jenner en het maken van de beste selfies. Girl Club wil laten zien dat alles mogelijk is, dat is nog eens girl power! Op dit mini-festival ben je als meisje welkom om talent en ambitie te vieren. Kom een drankje drinken, ontmoet meiden met een visie en vier de toekomst van meisjes: the future is female en begint vandaag om 20.00 uur bij Mono. Enne, mannen zijn ook gewoon welkom hoor!

Donderdag 15 juniGirlboss: Jet van Nieuwkerk
Tijdens deze derde editie van #Girlboss neemt Jet van Nieuwkerk plaatst op het podium van de Centrale Bibliotheek van Rotterdam en wordt haar het hemd van het lijf gevraagd. Deze ondernemende dame stond aan de wieg van het populaire online magazine Amayzine én heeft inmiddels maar liefst twee boeken op haar naam staan. Daarnaast is ze een echte foodie en schrijft ze regelmatig over eten en andere fijne onderwerpen in verschillende media. Wil jij aanwezig zijn tijdens deze inspirerende avond? Bestel dan snel je kaartje, want de vorige edities van #Girlboss waren razendsnel uitverkocht!

Donderdag 15 juniSalsa meets Jazz Sessions
Houd je van dans, muziek of gewoon een gezellige avond uit? Dan is dit dé avond voor jou! Elke maand haalt BIRD een dosis Zuid-Amerikaanse warmte in huis. Voor elke editie wordt een nieuwe huisband samengesteld. En, ben je zelf muzikant? Schroom dan niet om het podium te beklimmen. Kaartjes kosten €5,-.

Vrijdag 16 juni t/m zondag 18 juniFestival aan de Maas
Dit weekend kun je je onderdompelen in jong theater van de bovenste plank. Ontdek wat de nieuwste generatie theatermakers te vertellen heeft tijdens dit festival dat plaats vindt op verschillende locaties in de stad. Zo zijn er bijvoorbeeld voorstellingen in Worm en het Ro Theater. Koop een dagkaart voor slechts €7,50 of  ga voor onbeperkte toegang met een passe-partout van €15,-.

Zaterdag 17 juni t/m zondag 18 juniDag van de Architectuur Rotterdam
Tijdens de Rotterdamse Dag van de Architectuur kom je op plekken die normaal gesloten blijven voor publiek. Gluur bij de buren, klim tot grote hoogte in wolkenkrabbers met fenomenaal uitzicht en neem een kijkje (en hapje) in bijzondere bedrijfskantine. De City Cruise Special neemt je mee het water op en de rondleiding door De Rotterdam en World Port Center laat je deze gebouwen eens met hele andere ogen bekijken.

Zaterdag 17 juniSummer Rooftop Party
Op het dak van de voormalige energiefabriek aan de Lloydstraat zullen 8 DJ’s tijdens de Summer Rooftop Party het tegen elkaar opnemen in een bijzondere battle met eclectic sounds en latin house. Na het succes van de voorgaande edities vormen de sexy sounds van de Silent Disco opnieuw de hartslag van de avond. Vanzelfsprekend serveren ze op hun urban dakterras een compleet feest, met een verfrissende G&T Bar, waanzinnige cocktails en handmade lemonades, sappige wijnen en heerlijke happen van de grill en BBQ. Snel tickets kopen dus!

Zaterdag 17 juniBeat to Capacity: PART 1
Begin je zaterdagvond om 19.00 uur bij BAR voor het eerste deel van een terugkerend event: Beat to Capacity. Prince Azzaro Khan organiseert dit evenement om de LGBTQ+ and Ballroom cultuur te vieren. De dresscode? Come as who you are with a touch of G O L D. Er valt ook nog iets te winnen, dus check het event.

Zaterdag 17 juniKLUB w/ Kim Ann Foxman
Het feestje in BAR zet zich voort met KLUB. KLUB is een house event geïnspireerd door het Paradise Garage-gevoel in New York uit de late jaren 80. Eén van de focuspunten is om verschillende gemeenschappen samen te brengen en een outspoken community in Rotterdam op te bouwen. Het is een avond waar fashion, dans en goede muziek samenkomen. Tickets koop je voor €8,- aan de deur. 

Zaterdag 17 juniNiko. Komt Terug
Niko. is terug en dat betekent voetjes van de vloer! Vanaf dit weekend heet Niko. je elke 3e zaterdag van de maand welkom in de Superdisco, de plek waar vroeger Blender gevestigd was en waar vele memorabele feestjes hebben plaats gevonden. Kaartjes voor dit swingende feestje kosten €10,- en daarvoor heb je dansplezier van 23.00 tot 05.00 uur.

Zondag 18 juniBoogie Express presents: Boogie Boat
Deze zomer neemt Boogie Express je mee het water op. Stap deze zondag aan boord van de Boogie Boat en vaar mee over de Maas om onze prachtige havenstad vanuit een nog veel mooier perspectief te aanschouwen. Dans mee op de lekkerste disco en house muziek terwijl de ondergaande zon aan je voorbij gaat. Voor deze exclusieve editie zijn slechts 250 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Deel bericht
Geschreven door