Agenda 2017 | week 25

Hotspot Rotterdam

Heerlijk zomerse dagen verdienen fijne zomerse events en daarvan hebben we er een heleboel voor jou verzameld. Waar vinden we jou aankomende week?  

Maandag 19 juniSjatzi montag invites Giraffe Coffee!
Sjatzi nodigt iedere maandag een andere lokale gast uit, deze week de eer aan Giraffe Coffee! Ze zullen zowel de bar, als de draaitafels overnemen. Dat wordt een feestje van 8 tot 1 uur!

Woensdag 21 juniTosti Treffer #57 x Keilewerf
Woensdag vindt de Tosti Treffer seizoensafsluiting plaats op de Keilewerf! De Keilewerf bevindt zich naast station Marconiplein en is het schoolvoorbeeld van een creatieve broedplaats. Een topcombinatie dus. Tosti Treffer zorgt voor de acts, rondleidingen, tandemtours en biertjes. Jullie zorgen vanaf 17.30 uur voor de ingrediënten, je Hawaii-shirt en je aanwezigheid. 

Donderdag 22 juniFuckUpNights Vol. VIII 
Donderdag worden de ‘FuckUps’ van Rotterdam weer omarmd. Ondernemerschap gaat samen met trial en error. De meest succesvolle ondernemers hebben ervaring met de keerzijde van de veranderende wereld en zij delen nu graag hun verhaal. Daarom krijgen de ‘FuckUps’ hier de aandacht, in plaats van alle (saaie) succesverhalen. Dus, van 19.00 tot 22.30 uur, zullen vier sprekers 8 minuten vertellen over hun grootste ‘Fuckup’ en kan jij tegelijkertijd genieten van ijskoud bier. Tickets kosten €5,50.

Donderdag 22 juniEendracht Festival 8.0 Pre-Party
In de aanloop naar het festival toe wordt op donderdag de Eendracht Festival Pre-Party georganiseerd. Traditiegetrouw vindt de Pre-Party in Rotown en Bar3 plaats. Maar omdat ze dit jaar nóg meer hosts hebben, sluit Café Stalles als derde locatie aan. Tijdens de party presenteren alle hosts één act waarmee zij een voorproefje van hun programma weggeven. Je weet waar je donderdag moet zijn voor leuke bandjes, lieve mensjes en lekkere biertjes!

Vrijdag 23 juniBUITENSPELEN met DANSVOER vol. 4
Vrijdag spelen we van 9 tot 2 weer buiten met Dansvoer, want we zijn nog lang niet uitgespeeld. Zet je koptelefoon op, kies en kleur en have some fun! Bij de deur koop je een kaartje voor €7,50, maar let op: op = op.

Vrijdag 23 juniMONO x Eurotrash Blockparty
MONO en Eurotrash United bundelen de krachten om het beste feest van Rotterdam te geven! Een hele nacht (van 7 tot 5 uur) partyen met deejays, live acts, drankjes en streetfood! Leukste van alles: dit feestje is ook nog eens gratis!

Vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juniBluegrass Festival
Bluegrass op z’n best! Top artiesten, een intieme sfeer, fantastisch publiek (jullie!) en gratis entree! Wat begon als een wijkfestival in een volkswijk, is uitgegroeid tot een driedaags evenement van internationale allure. Onder liefhebbers geldt het Rotterdam Bluegrass Festival inmiddels als hét bluegrass festival van Europa, daar wil je dus bij zijn!

Zaterdag 24 juni – Event Maagd van Holland-gebied
Zaterdag nog geen plannen? De gehele dag zullen er leuke dingen georganiseerd worden in het Maagd van Holland gebied; oftewel de Pannekoekstraat, Botersloot en Nieuwemarkt. Vandaag worden de gasten hier in het zonnetje gezet! Bij The GoodPeople kun je eigen teksten op t-shirts laten borduren, op het terras bij Bokaal/ Pix vind je een speciaalbier-/ sangria- én pinchos-bar, en een Franse accordeonist zorgt bij Pierre voor een gezellige sfeer en livemuziek. Helemaal gezellig toch?

Zaterdag 24 juniFruitschaal party & exhibition
Fruitschaal is de plek waar alle verschillende soorten fruit samen komen. Het maakt niet uit welke kleur, vorm of maat het fruitstuk is. Het is tenslotte allemaal fruit. Ben je fruity? Neem je stuk fruit dan tussen 8 en 2 ’s avonds mee naar de mooie rode boot in de Wijnhaven. Verwacht een fruitige entourage, sappige tunes en vooral veel positiviteit!

Zaterdag 24 juniDown the Best Kept Pinklands
Tijdens Down the Best Kept Pinklands gaan ze bij Rotown de hele nacht kriskras door alle blokkenschema’s van deze zomer: heb je meteen het allerbeste van dit hele festivalseizoen. Ook sta je én droog én hoef je niet te kiezen naar welke tent je loopt. Klinkt als een fantastische festivalervaring zonder rijen voor de vieze Dixies en gedoe met tenten, maar mét de beste festivalanthems! En je betaalt er maar €5,- voor.

Bron foto: Jennifer Bloem

Deel bericht
Geschreven door