Agenda 2017 | week 28

Hotspot Rotterdam
Week 28 (10 t/m 16 juli) biedt weer veel moois, vooral op vrijdag! Rotterdam begint met het kunstzinnige Spoken World om vervolgens functionele creativiteit te leren; een SEO workshop bij #Workmode! Verder zijn er de nodige (muziek- en food-)festivals en wordt de week weer afgesloten met enkele kunstzinnige evenementen als The Sober Street Art Exhibition en The Perfect Night. 

Maandag 10 juli – Spoken Word Summer Edition
Spoken World is een poetry event waarbij kunst en spoken word samen komen, artiesten kiezen een kunstwerk uit en schrijven op basis daarvan een tekst. Daarnaast worden de inspirerende, mooie en diepgaande teksten afgewisselde met live muziek en comedy. Deze editie staan we boven op het DAK van Station Rotterdam Hofplein! Er is heerlijk eten en drinken, er zijn kraampjes van jonge ondernemers, en je kunt je tarot kaarten laten lezen. Early Bird tickets zijn €7,50 en regular €10,00.

Dinsdag 11 juli – Hashtag Workmode Academy #1 SEO: The SMART & SEXY way
De allereerste editie van de Hashtag Workmode Academy gaat over de kracht van SEO en hoe je dat op een slimme én sexy manier kunt gebruiken. Wat is SEO precies en hoe zet je het op de juiste manier in voor jouw business? Hoe verhoog je de Google Ranking van jouw website? Earlybird: €35,- (OP=OP) Regular: €50,- incl. BTW, drinks en bites!

Vrijdag 14 – zondag 16 juli – Grill BBQ Festival Rotterdam 
Rokende barbecues, speciale bieren en wijnen, & natuurlijk een heerlijke vibe op de achtergrond, klinkt goed! En misschien nog beter: gratis entree! Dus ga langs op het Oostplein en geniet van enkele heerlijke dranken en hapjes!

Vrijdag 14 juli – Fashion meets Wine
Vrijdag komen De Wijnwijven weer op bezoek bij Sofieloves voor de zomereditie van Fashion meets Wine op een extra bijzondere plek. Proef heerlijke zomerse wijnen en ontdek de leukste luchtige setjes in de verborgen tuin van Sofieloves.  Terwijl jij je glaasje wijn beoordeelt met de geleerde proeftechniek laat Sofieloves zien hoe je de leukste setjes combineert. Entree €12,00 p.p.

Vrijdag 14 – dinsdag 18 juli – The Sober Street Art Exhibition 
Vanaf 19.00u zal de openingsreceptie zijn van ‘The Sober Street Art Exhibition’ aan de Zaagmolendrift 53 in Rotterdam in de galerie van Sober Collective. Vanaf 14 juli tot en met 18 augustus heeft Sober Collective een mooie samenstelling gemaakt voor ‘The Sober Street Art Exhibition’. Gratis entree!

Vrijdag 14  – The Perfect Night
Op vrijdag 14 juli slaan de Kunsthal en Operator de handen ineen voor The Perfect Night. Vanaf 20.00u tot 01.00u kun je terecht voor spraakmakende interviews, de grensverleggende fotografie van Robert Mapplethorpe en een stevige line-up van DJ’s : Electronic Emergencies,Hollywood & Vine, Jeff Solo en Palmbomen! Tickets (incl. expo) €10,00.

Zaterdag 15  juli – Expedition Festival 2017
Expedition is hét Rotterdamse festival met een brede live- en elektronische programmering. Vier stages in het Kralingse Bos gehost door Annabel, Pip Den Haag en Soulection x Crispy met de opdracht jullie muzikaal te verrassen. Verwacht volledige live bands, gevestigde artiesten en opkomend talent. Entree is €44 p.p. of €36,- p.p. met een groep van minimaal vier personen.

Deel bericht
Geschreven door