Agenda 2017 | week 31


Al terug van vakantie of staat je vakantie nog op de planning? Al je lievelingsseries afgekeken op Netflix of wil je je standaard uitjes eens vervangen voor wat nieuws? Roffa heeft wat leuke activiteiten op de planning staan voor aankomende week. Van dansen tussen circusartiesten en chillen in het Vroesenpark tot poëzie verpakt in een nieuw jasje. Are you ready? 

Vrijdag 4 augustus – Poëziebus Tour 2017: Rotterdam 
De poëziebus: poëzie in een modern jasje. Op 4 augustus is de Rotterdamse Schouwburg aan de beurt. De meereizende dichters vertegenwoordigen diverse leeftijden, genres, culturen en ervaringen. Dit jaar heeft de poëziebus een nieuw concept, ‘On the Floor’, in samenwerking met café-restaurant Floor. De old school picknick is back. Woon de optredens en workshops bij onder het genot van wat lekkernijen uit jouw picknickmand!

Vrijdag 4 augustus – BAR does DÂK
Ook deze week staat er weer een editie van het favoriete pop-up stadspark op de planning. BAR zoekt dit keer het felle licht op. Vette sounds met een prachtig uitzicht over de stad. Wie joint?

Vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus – Duizel in het Park
Het Vroesenpark, een van onze favoriete parken van Rotterdam, wordt aankomend weekend omgetoverd tot bruisend festivalparadijs. Duizel in het Park is een mooie gelegenheid voor gezelligheid met je schoonouders, buurman, tante, neefje of beste maat. Voor jong en oud. Voor ieder wat wils. Kom tot rust of laat je gaan op kunst, theater en muziek. 

Zaterdag 5 augustus – Crazy Sexy Cool Magic Circus Festival 
Crazy Sexy Cool goes magic in het Zuiderpark. Een levensgroot circus in onze eigen stad waar je dansend en springend tussen de clowns en trapezeartiesten geniet van Urban, Caribbean en Deep/Tech house beats. De laatste tickets zijn in de verkoop dus wees snel! 

Zondag 6 augustus – Swan Market Rotterdam 
Geen leuke souveniertjes gevonden op vakantie of hangt je garderobe toch nog niet vol genoeg? Niet getreurd! Shop jouw must-haves onder het genot van wat hapjes, drankjes en heerlijke deuntjes bij Swan Market Rotterdam. Ook kids zijn welkom en speciaal voor hen zijn er wat leuke activiteiten. 

Deel bericht
Geschreven door