Agenda 2017 | week 32


Week 32 is alles behalve saai door alle leuke activiteiten die onze favoriete stad op de planning heeft staan. Vermaak je met een bezoek aan de openluchtbioscopen, de festivals, een afternoon borrel bij een nieuwe hotspot en comedy bij Biergarten. Kiezen is bijna onmogelijk dus houd wat plekjes vrij in je agenda!

Woensdag 9 augustus – Openingsavond pleinbioscoop 2017
Oké, het is regenachtig geweest de afgelopen weken. Je hebt vast genoeg films en series bekeken op je eigen bank, in je chill outfit, met je eigen snacks. Erg relaxed, maar dat gaat stiekem toch wel een beetje vervelen. Hoe leuk is het dat Rotterdam vanaf 9 augustus t/m 27 augustus haar eigen pleinbioscoop heeft op het Museumpark. Op een scherm van 15×25 meter worden klassiekers en favorieten van het afgelopen jaar getoond. Samen met andere Rotterdammers kun je genieten van de beste films op je eigen gehuurde stoeltje De met Oscar bekroonde musical LA LA LAND opent de pleinbioscoop. Is deze film toch niet helemaal jouw ding? Geen zorgen, want er zit de andere dagen vast een favoriet voor jou bij. Watch & love!

Woensdag 9 augustus – Comedy Night @ Biergarten
Biergarten en comedy. De ultieme combinatie, toch? Claim je plek en lach je dood om de comedians onder het genot van een ijskoud biertje. Gratis entree of course. Moet je er nog over nadenken? Nee? Dat dacht ik al!

Donderdag 10 augustus – Amehoela’s grote openingsfiesta
Velen zijn waarschijnlijk op vakantie, maar helaas gaat de work libi voor sommigen door. Wat is het toch fijn om na een drukke werkdag eens een vroege borrel in te plannen met je collega’s (of met je vrienden die wél vrij zijn). Dit kan bij Amehoela, de plek waar jij al in de middag kunt genieten van cocktails, koud bier en streetfood. Op 10 augustus opent deze te toffe bar haar deuren voor de genietende Rotterdammer. Amehoela, het leven is een feestje en onze stad is weer een hotspot rijker! 

Vrijdag 11 augustus – zaterdag 12 augustus – Bierfestival HOP Rotterdam 
Ook zo gek op bier? Hop, naar dat bierfestival! Het Oude westen staat volgend weekend in het teken van bier, bier en nog meer bier in verrassende smaken, gebrouwen door exclusieve bierbrouwers. Naast bier, eten en gezelligheid is er zelfs nagedacht over het milieu. Bij binnenkomst ontvang je een bierglas met voetje én HOP logo waar je de hele dag mee kunt doen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur of online. Proost!

Vrijdag 11 augustus – Jaws in de Kralingse Plas Festival 
Rotterdam heeft deze week ook nog een ander gaaf filmfestival. De grootste ”drijf-in bioscoop” aan de Kralingse Plas. De hele dag staat in het teken van de film Jaws, die je ’s avonds zowel vanuit het water of vanaf het strand kunt bekijken. Muziek, een hapje en een drankje erbij en jouw dag is compleet. Nu het zonnetje nog…

Zaterdag 12 augustus – Blijdorp Festival 2017
Yes! Het is tijd voor alweer de vierde editie van het Blijdorp Festival in het Roel Langerakpark Rotterdam. Hét festival waar kunst, cultuur, muziek en geluk samenkomen. Het populaire festival heeft niet zomaar deze naam gekregen, want het feestje vindt plaats naast de welbekende Diergaarde Blijdorp. De laatste tickets zijn in de verkoop gegaan dus bemachtig je tickets snel!

Deel bericht
Geschreven door