Agenda 2017 | Week 34

Hotspot Rotterdam

Er staat een leuke en gevarieerde week op de planning. Latijns-Amerikaanse taferelen bij LantarenVenster, de grand opening van Lilith, de verjaardag van Supermercado, boat parties op de Maas, nostalgie bij Containerbar Noord, yoga in nhow De Rotterdam en met klap op de vuurpijl ons favoriete Vrije Volk Festival. We hebben er weer zin in!

Woensdag 23 augustus t/m zondag 27 augustus – Festival Latino Americano Rotterdam
LantarenVenster staat vijf dagen lang in het teken van Latijns-Amerika. Bij deze tweede editie van het film- en muziekfestival wordt Cuba in het zonnetje gezet, met als centraal thema ‘Cuba in transitie’. Festival Latino Americano schetst een breed beeld van Latijns-Amerika en toont de mooiste films en muziek waarbij het draait om de echte verhalen van mensen. Mensen zoals jij en ik. 

Donderdag 24 augustus – Stir It Up Boat Party
Zin in een ander feestje dan wat je gewend bent? Dan is de Stir It Up Boat Party hét feestje waar jij blij van wordt. Varend over de Maas met een prachtig uitzicht over de stad vanaf het buitendek én tunes van de dopest female DJ’s van Nederland. Gooi je voetjes van de vloer en geniet met je vrienden van de zonsondergang onder het genot van hapjes en drankjes. 

Vrijdag 25 augustus – Lilith Grand Opening
Lilith zoals we gewend zijn, maar dan beter. En dan hebben we het niet alleen over de koffie, maar over de toffe nieuwe locatie én de nieuwe avondkaart. Vanaf 25 augustus kunnen we weer officieel genieten van onze Rotterdamse hipster hotspot. Kom jij ook naar de feestelijke opening? 

Vrijdag 25 augustus – Oldies But Goldies – Open Air
Open Air is hét begrip van de zomerse maanden. Containerbar Noord gooit er nog een schepje bovenop met het Oldies But Goldies thema. Alles staat in het teken van de 80’s, 90’s en de 00’s. ”Sweet dreams are made of good music, drinks, food and friends at OBG Open Air!’‘ Daar zijn wij het helemaal mee eens. 

Vrijdag 25 augustus – Het ‘Supermercado bestaat 1 jaar en dat is superleuk’ Festival
Onze favoriete Zuid-Amerikaanse hotspot viert vrijdag haar 1-jarig bestaan. Dit vieren we groots op de beats van de beste dj’s uit Rotterdam, met veel tequila, nachos, margarita’s en vooral veel gezelligheid. Over Zuid-Amerikaanse taferelen gesproken! 

Zaterdag 26 augustus – Vrije volk festival 
Het populaire Vroesenpark wordt dit jaar weer klaargestoomd voor het Vrije volk festival. Een festival voor.. levensgenieters! Sluit het Rotterdamse festivalseizoen af met een knaller van een festival! Alleen al de toffe foto’s op de website zorgen ervoor dat je er niet onderuit kunt.

Zondag 27 augustus – Yoga in nhow De Rotterdam // Summer Events 2017 #3
Yes, weer een nuttige zondag! 27 augustus is alweer de derde editie van Yoga Ground. Van 10.00 tot 11.00 wordt The Loft van nhow De Rotterdam omgetoverd tot yogaparadijsje. Vanaf de 6e etage van De Rotterdam heb jij prachtig uitzicht over de stad. Relax mode on!

Zondag 27 augustus – Give Soul Boat Party 
Give Soul neemt je mee het water op. En hoe! Boarden vanaf de Boompjeskade, dansen op het dek en genieten van het uitzicht. Moet je er nog over nadenken? Nee, dat dacht ik al. 

Deel bericht
Geschreven door