Hotspot Rotterdam

Het plezier houdt maar niet op in Rotterdam, want we hebben wederom een bomvolle agenda voor je. De agenda van deze week staat vol met binnen- en buitenactiviteiten, waarvan enkele gratis. Kortom, voor ieder wat wils! 

Woensdag 13 septemberTosti Treffer X Roodkapje 
De Tosti Treffer is terug na een langgebakken zomerstop. Tijdens dit maandelijks event krijgen creatievelingen de kans elkaar op een relaxte manier te ontmoeten onder het genot van een tosti en een drankje. Elke tweede woensdag van de maand is Tosti Treffer op bezoek bij een andere locatie in Rotterdam, dit keer is Roodkapje aan de beurt. 

Donderdag 14 septemberBubbly Wine Dinner
Bij Rauwdouwer staat er vanavond een exclusief vijfgangendiner op je te wachten, mét bubbels! Proef vijf verschillende wijntjes afkomstig uit verschillende windstreken en laat je verrassen door de kookkunsten van chef Loran. Wil je ook een plekje aan tafel? Wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het gehele vijfgangendiner inclusief wijn en bonus aperitief kost €45,-.  

Donderdag 14 t/m zondag 17 septemberRotterdamse Kost 
Tijdens Rotterdamse Kost kun je genieten van het beste wat onze stad te bieden heeft. Met muziek, kunst, cultuur en horecaklassiekers van Rotterdamse bodem staat er een lang weekend met vertier in het vooruitzicht. Rotterdamse Kost heeft dit jaar een nieuwe, bijzondere locatie; het Kralingse Bos! Ga een hapje eten bij één van de restaurants, geniet van de optredens, neem een kijkje en proef in het kooktheater of laat je verrassen door de culturele programmering. Artiesten als Jett Rebel, Alain Clark en Nielson komen een Rotterdams feestje bouwen op het podium.

Vrijdag 15 september t/m zondag 17 septemberCoast to Coast
Liefhebber van vis? Dan ben je dit weekend op de goede plek bij Bistro Hartig. Daar wordt namelijk deze fijne zomerse periode op een feestelijke manier afgesloten en dat doen zij in samenwerking met Schmidt Zeevis en Hooghoudt Jenever. Waan je dit weekend op een culinaire vakantie waarin je van kust tot kust reist. 

Vrijdag 15 septemberPARK(ing) Day 
Reclaim your city! Tover een parkeerplaats om tot klein stadsparkje tijdens PARK(ing) Day 2017. Voor het vierde jaar op rij kan je als jonge ondernemer, gepassioneerde kunstenaar, culinaire enthousiasteling, muzikaal talent en andere lokale creatieveling experimenteren met de publieke ruimte en krijg je de vrijheid om zelf invulling te geven aan de vierkante meters van een parkeerplaats.

Zaterdag 16 septemberYoga in het Stadspark 
Vanaf nu is er iedere zaterdag een sportactiviteit in het nieuwe Stadspark op het Grotekerkplein! De zaterdagen worden afgewisseld met yoga en bootcamp. Deze zaterdag verzorgt Heidi van Meanderyoga een ontspannende ademyogasessie. De les wordt begeleidt met live gitaarmuziek van Santiago Lascurain en de toegang is helemaal gratis! De les duurt van 10.00 tot 11.00 uur. 

Zaterdag 16 septemberVroesenchillings met DANSVLOER Vol. 4
Rotterdams meest bekende silent disco strijkt neer in het Vroesenpark. Zet die koptelefoon op en bepaal zelf op welke muziek jij het liefst een dansje doet. Dit buitenfeestje gaat alléén door bij mooi weer. Op woensdag 13 september volgt een laatste check bij de weergoden, bij groen licht gaan die dag om 12.00 uur de kaarten meteen in de verkoop.

Zondag 17 septemberLouZen X SUE
Na een succesvolle eerste editie van het yoga- en ontbijtevent gezamenlijk georganiseerd door LouZen en SUE is het natuurlijk tijd voor een vervolgeditie. Doe jij deze zondagochtend  mee met een uur yoga? Aansluitend kun je genieten van een heerlijk SUE ontbijt. De les begint om 09.00 uur en dit alles kost je €15.-. 

Deel bericht
Geschreven door