Hotspot Rotterdam | week 39

Aankomende week begint rustig, maar noem het maar stilte voor de storm, want vanaf donderdag kun je knallend het weekend in. De leukste events, van plaatjes draaien tot pindakaas eten, vind je hieronder op een rij!

Donderdag 28 septemberPromeras Craft Beer Tasting
Van 17.45 tot 20.45 kan er craft beer geproefd worden bij Kraftbar! Ken jij het verschil tussen ales, lagers, stouts en porters? Hier leer je, tijdens een gezellige avond, de subtiele verschillen. Er is niet heel veel plek, dus weer er snel bij! De eerste 50 aanmeldingen mogen gratis meedoen (en ja, dat gratis geldt ook voor snacks en drankjes!). 

Donderdag 28 septemberTEDxRotterdam Ladies Event
Deze donderdag vindt er ook een ladies event van TEDx plaats! Deze avond wordt gewijd aan vrouwen in al hun diversiteit. Iedereen die geïnspireerd wil worden door een vrouw kan het evenement bijwonen. Dus ja, ook mannen! Het vindt plaats bij Spaces en een ticket kost €26,87.

Vrijdag 29 septemberDesign your own tee
Je eigen tekst op jouw favoriete Selected Femme Tee? Tussen 13.00 en 21.00 uur kan je bij Louen een tekst naar keuze laten borduren! Mocht er tijd voor zijn – en het product geschikt – dan kan er ook tekst geborduurd worden op andere aankopen uit de winkel. Leuk toch?!

Vrijdag 29 septemberVinyl Sessions #16 x Loopuyt: LOKA
’s Avonds kan je door naar Vinyl Sessions, een muziekevenement waar collectors hun meest persoonlijke platen delen in het gezellige Panenka! Het is een informele setting, zonder barrière tussen de DJ en de menigte. Neem je eigen favoriete plaatjes mee of laat je inspireren door muziekkenners. Speciaal voor deze gelegenheid zullen LOKA en We Play Wax niet alleen muziek met je delen, maar ook hun persoonlijke verhaal vertellen. 

Vrijdag 29 september t/m zondag 1 oktoberRrrollend Rotterdam XXL
Rrrollend is het meest knusse foodtruckfestival en komt vrijdag weer tot stilstand in Rotterdam! Met meer dan dertig food en drinktrucks, een speciaalbier-bar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaal- en kidsprogramma toveren ze het Kralingse bos voor drie dagen om tot je favoriete culinaire foodfestijn. Deze XXL editie wordt nog leuker, lekkerder en rrrollender! Of je nu met je vrienden, collega’s of schoonmoeder komt, op Rrrollend vind je voor ieder wat wils.

Zaterdag 30 septemberClosing party at Garden of BIRD
Aan al het goede komt een einde.. Daarom sluiten ze na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Vanaf 17.00 uur, met muziek van hun Garden-DJ’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie! Helemaal gratis toegankelijk.

Zaterdag 30 septemberMinifestival 1 + 1 = 3 x Verse Geesten & Toaster reünie
Op 30 september is het weer zo ver: de langverwachte 2e editie van Verse Geesten x Toaster! 1 + 1 = 3, vermenigvuldigen dat gaat vanzelf. De fijne vibe, de gekke kunst, de heerlijke mensen, een lekkere Rotterdamse setting, voldoende dranken én oude bekenden in de DJ Booth! Lijkt dat je wat, dan moet je vanaf 17.00 uur bij Supermercado zijn!

Zaterdag 30 september & zondag 1 oktoberPindakaas aan de Maas
Pindakaas aan de Maas bij New Fork? Pindakaasdagen? Echt? Ja, écht! Want pindakaas = life. In het weekend staat New Fork in het teken van (zelfgemaakte) PINDAKAAS. Sandwiches, smoothies, zoetigheden, alles op basis van je favoriete smeersel. Als je zelf een vorkje meeneemt, dan kan je gratis meeprikken. Heb je ook nog een lege pot thuis? Maak ‘m schoon en neem ‘m mee; die kan je laten vullen voor een pindavriendenprijs.

Zondag 1 oktoberProefkonijnen Dinnerparty in Noord
Elke eerste zondag van de maand is het dinnerparty-time bij Westerkaatje Noord! Om 18.00 uur kan je aanschuiven aan hun lange, mooi gedekte tafels en eten wat de altijd goede pot van Westerkaatje schaft. Tijdens de avond zullen in verschillende gangen schalen met de lekkerste gerechten van de kaart op tafel komen. Voor een all-in prijs (€25) kun je je deze avond te goed doen aan al het lekkers uit hun keuken en zal er ook aan de muziek extra aandacht worden besteedt. 

Zondag 1 oktoberMode Marché
De fans weten het al jaren: als je op zoek bent naar uniek, Nederlands modetalent voor scherpe prijzen moet je bij Mode Marché zijn! Dé stock sample sale voor échte modeliefhebbers doet al 10 jaar menig fashionlover watertanden! Op zondag 1 oktober kunnen we weer allemaal losgaan, want Mode Marché blijft de plek voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met veel vertrouwd en nieuw modetalent.

Deel bericht
Geschreven door