Hotspot Rotterdam | agenda week 40

Veel te doen deze week; shop vintage kleding, proef bier, dans op een festival of werk aan je onderhandelingsvaardigheden. Wat ga jij allemaal doen? Je kan in ieder geval niet achteraf zeggen dat het een saaie week was, dat bestaat namelijk niet in Rotterdam!

Woensdag 4 oktoberBabe, you got this: Live Q&A
Naar aanleiding van alle positieve, inspirerende en vooral ambitieuze reacties op het boek ‘Babe, you got this.’, organiseert Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met Hashtag Workmode en de auteurs van het boek een live Q&A voor alle enthousiaste lezeressen.Live and on stage legt Martje vier vrouwen uit ’Babe, You Got This’ een flink aantal prangende vragen voor, met als doel jou bomvol inspiratie en energie naar huis te laten gaan. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je het boek nog niet hebt gelezen! Tickets kosten €19,50.

Donderdag 5 oktoberBierproeverij: Kaapse Brouwers
Op donderdag staat er een bierproeverij gepland bij World of Drinks in de Markthal! Tijdens deze proeverij zullen de bieren van de Kaapse Brouwers aan bod komen. Anne Satter zal deze avond begeleiden en jullie alles vertellen over de bieren. De proeverij vindt vanaf 20.00 uur plaats op de bovenverdieping van de winkel en de entree bedraagt €15,- p.p.

Zaterdag 7 oktoberMeet the expert #4: the negotiation expert – Merel v/d Wouden
Meet the expert is een exclusieve expertmeeting op de eerste zaterdag van de maand, waar je waardevolle kennis kunt op doen over lifestyle-onderwerpen die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Tijdens Meet the expert kun je bedrijfsgerelateerde onderwerpen verwachten, deze vierde editie geeft Merel van der Wouden ons een workshop onderhandelen. Na 5 jaar in de legal & consultancy branche in binnen- en buitenland te hebben gewerkt, deelt ze nu de kneepjes van het vak. Tickets vanaf €42.34.

Zaterdag 7 oktoberRotterdamse Oogstmarkt
De Rotterdamse Oogstmarkt is een tweewekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle buurtmarkt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

Zaterdag 7 oktoberVintage per Kilo
Dit keer zal Vintage per Kilo voor de eerste keer plaatsvinden in RAAF Rotterdam. Een unieke locatie aan het water waar je deze dag ook kan genieten van een High Tea, High Beer en live-muziek van diverse artiesten. Tussen 12.00 en 18.00 staan ze voor je klaar met een unieke voorraad kleding voor zowel mannen als vrouwen. Slechts €15,- per kilo!

Zaterdag 7 & zondag 8 oktoberVintage Kilo Sale – special edition
Wil je nog meer vintage shoppen? Dan kan je zaterdag en zondag ook terecht bij de Vintage Kilo Sale bij SPEK Design Dock. Twee dagen lang exclusieve vintage parels scoren dus en dat terwijl je een lekker wijntje drinkt. Voor iedereen staat er een welkomstdrankje en shoppingtas klaar! Afrekenen doe je hier voor €25,- per kilo.

Zaterdag 7 & zondag 8 oktoberA Festival Downtown 4.0
Dit weekend is het ook weer tijd voor A Festival Downtown! Voor de vierde keer gaan ze los in de Rotterdamse binnenstad. Samen met een heleboel leuke partijen hebben ze weer een te gek programma voor je samengesteld in o.a. Amehoela, Kraftbar en Rotown. Voor de programmering in een aantal locaties heb je een kaartje nodig, deze zijn per locatie te koop! 

Deel bericht
Geschreven door