HTSPT Rotterdam | HTSPT | Week | Hotspot | Rotterdam | Agenda | What to do

Morgen gaan we weer een nieuwe week in, namelijk week 43 (23 t/m 29 oktober) en daar hoort weer een agenda bij vol leuke Rotterdamse events. Ga bijvoorbeeld Canadese patatjes proeven, bekijk de mooiste films over het dierenrijk en dans tot je niet meer kan. Enjoy your week!

Woensdag 25 oktober – Cheesy Wednesday
Cheesy Wednesday, mijn favoriete dag van de week! Van September tot en met februari staat de woensdag bij Aloha weer in het teken van kaasfondue! Ga genieten van overheerlijke Mont D’or kaas met geroosterde groentjes, vers fruit en zuurdesembrood. Voor €22,50 per persoon kan je aanschuiven, vergeet niet te reserveren!

Donderdag 26 t/m zondag 29 oktober – Wildlife Film Festival
Cinerama staat de aankomende week volledig in het teken van het wildste film festival van het jaar, namelijk het Wildlife Film Festival. Tijdens het festival worden er 40 films getoond waarin wilde dieren in hun natuurlijk habitat te zien zijn. Reken op prachtige beelden vanuit de hele wereld, zowel op het land als in het water. Tickets zijn via de link te bestellen.

Donderdag 26 oktober – Proef de herfst met Le Nord en Brand Brouwerij 
Donderdagavond komt Brand Brouwerij op bezoek bij Le Nord met 2 herfstige speciaal bieren: Brand Dubbelbock & Brand Imperator. Van 18:00 tot 20:30 is Brand aanwezig om proefglaasjes uit te delen en uitleg te geven over de bieren. Uiteraard zijn de bieren ook op tap te verkrijgen bij Le Nord tijdens deze herfstige borrel.

Vrijdag 27 oktober – Poutine Friday
Op de laatste vrijdag van de maand serveert Tante Nel poutine. “Huh, poutine?” zul je misschien denken. Kort door de bocht; poutine is het Canadese patatje oorlog, maar zonder mayo, pinda en uitjes. In plaats daarvan zijn de Franse frietjes gedrenkt in jus en bedekt met kaas. Tante Nel opent op vrijdag om 12:00 uur en zal poutine serveren tot de pan leeg is.

Vrijdag 27 oktober – Het Amehoelaatje
Vrijdag is het alweer tijd voor de derde editie van het ‘Amehoelaatje’ in de leukste tiki-bar van Rotterdam. Begin de avond met een drankje en eindig met een dansje. En dat dansje gaat er zeker van komen met tropische afrobeats, disco knallertjes en 80’s & 90’s meelallers. Amehoela is van 22:00 tot 4:00 geopend.

Zaterdag 28 oktober – 2 Jaar Spullen voor in je Huis
Spullen voor in je Huis bestaat 2 jaar en dat vraagt om een feestje. Verwacht heel veel stippen-korting en cactussen voor mooie prijzen. Voor de gelegenheid is Breakfast in Rotterdam aanwezig om pannenkoeken te verzorgen voor jong en oud. Ook is er een springkussen aanwezig voor de kleine feestgangers. Het feest barst los om 10:00 uur.

Deel bericht
Geschreven door