Agenda 2017 | week 44

Hotspot Rotterdam | agenda week 44

Kunst, cultuur, borrels, karaoke en Latijns-Amerikaanse taferelen. De eerste week van november wordt voor jou zeker een reden om je nieuwe herfstgarderobe te showen of simpelweg voor drankjes en gezelligheid. Have fun! 

Woensdag 1 november – Dia De Los Muertos – TACO Madness Supermercado
Het is weer tijd voor een Latijns-Amerikaans feestje bij SuperMercado! Op woensdag 1 november viert deze hotspot De Dag Van De Doden. Zo kunnen we geheel in de Mexican style proosten op het leven. Vermaak je deze avond onder het genot van de all you can eat taco’s, wat nacho’s en quesadilla’s en vooral shots tequila. Dit evenement breekt lekker de week, Señores y Señoritas!  

Donderdag 2 november – Thoms Karaoke Night
Gooi je zangkunsten in de strijd tijdens de eerste editie van Thoms Karaoke Night. Het hoekje van de Meent wordt omgetoverd tot karaoke paleis voor de Rotterdamse crowd. Dat is pas een goede reden voor een borrel en wie weet word jij of een van je vrienden wel dé ster van de avond!

Vrijdag 3 november – Kunstblock Rotterdam
Besteed je vrijdag nuttig en ontdek de kunst, cultuur en verhalen van het Witte de Withkwartier in Rotterdam tijdens de speciale Kunstblock avondopenstelling van 18.00 tot 21.00. Kunstblock ziet kunst en cultuur als creatieve motor en aanjager voor de ontwikkeling van de Witte de Withstraat en Rotterdam. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de Kunstblock Tours waarbij een van de gidsen je meeneemt langs alle Kunstblock kunstinstellingen. Aanvang 19.00 uur, startpunt Witte de With Center of Contemporary Art., Witte de Withstraat 50.

Vrijdag 3 november – Lancering Grote Nederlandse Kunstkalender 2018
Ook zo’n kunstliefhebber? Dan gaat jouw hartje vast en zeker kloppen van de lancering van de Grote Nederlandse Kunstkalender. Voor het tweede jaar op rij vindt deze lancering plaats onder het mom van een gezellige borrel. Tijdens de lancering wordt bekend gemaakt welke kunstenaar zijn nieuwe kunstwerk tijdens Art Rotterdam zal exposeren in de etalage van de Bijenkorf Rotterdam en later ook in de Bijenkorf Amsterdam. De locatie van dit event is in Club Gem aan de Glashaven 42. Er is voor alle deelnemers een exemplaar van de Grote Nederlandse Kunstkalender om mee naar huis te nemen!

Vrijdag 3 november – Incentive Afternoon Drink (Exclusive Edition)
Netwerken, borrelen én muziek in één. Dit keer op een gloednieuwe locatie: nhow in De Rotterdam. Vervang je sneakers en denim voor een Business Chique look, overtuig je collega’s of vrienden en luid het weekend goed in! 

Zaterdag 4 november – Rewind Rotterdam | BIRD 
Tijd voor een feestje bij BIRD waarbij de beste hits van toen en nu samenkomen. Een variatie aan de beste dj’s en party people maken jouw avond. 

Deel bericht
Geschreven door