Panenka Sportbar Rotterdam

Het weekend van week 9 staat grotendeels in het teken van Museumnacht010, maar er is uiteraard meer te doen aankomende week. Van een sportquiz tot stand-up comedians en van schaatsen tot striphelden, er is voor elk wat wils. We hebben alles even op een rijtje gezet voor je.

Maandag 27 februariSpoken World 2 jarig jubileum
Ben jij een liefhebber van beeldende kunst, graffiti en fotografie? Of heb je meer met komedie, poëzie en muziek? Start de voorjaarsvakantie dan goed met een bezoek aan de Fenix Food Factory, waar Spoken World zijn 2 jarig bestaan uitgebreid viert. Uiteraard komen ook de beste woordkunstenaars van het afgelopen jaar aan bod bij Spoken World. Voor eten en drinken is natuurlijk ook gezorgd, er staan verschillende kramen in de loods. Kortom, voor die  €10,- per ticket heb je vast en zeker een fantastische dag op Katendrecht.

Dinsdag 28 februariDizzy Jazz Sessions: Allison Philips Trio
In Rotterdams bekendste en wellicht ook beste jazzcafé, zal Allison Philips met haar muzikanten, haar nieuwe EP ten gehore brengen. Ze zullen dit in één sessie doen, maar de belofte dat het vernieuwend en verkwikkend zal klinken is reeds gemaakt. Na de break zal er een vrije jamsessie zijn. Entree bij Dizzy is gratis.

Woensdag 1 maartHeropening Bio Bodega
De biologische lunchroom, take-away en minisupermarkt die je vast wel kent als Bio Bodega opent vandaag na een korte verbouwingsperiode opnieuw haar deuren als De Bodega. Vanaf nu kun je al vanaf 8.00 uur ’s ochtends binnen stappen voor verse koffie en een heerlijk ontbijt!

Woensdag 1 maartOntdooien bij Schaatsbaan Rotterdam
De winter is zo goed als voorbij en dat betekent dat Schaatsbaan Rotterdam weer in de spreekwoordelijke ijskast wordt gedaan. Woensdag 1 maart is alweer de laatste dag dat er nog geschaatst kan worden. Vanzelfsprekend zal het schaatsseizoen feestelijk worden afgesloten met muziek, koek en zopie en perfect ijs. Mocht je dus voor het laatst willen genieten van je ijzers, voordat ze in het vet gaan, maak je agenda dan snel leeg!

Donderdag 2 maartThe Stand-Up Club
Ontdek nieuwe en verrassende comedians in Kantine Walhalla in het maandelijks terugkerende The Stand-Up Club. Zeker drie comedians trakteren je op een stuk uit hun avondvullende programma’s, proberen wat nieuwe grappen uit of vertellen juist het beste van het beste van wat ze in huis hebben. Jij zult als bezoeker in ieder geval met pijn in je kaken en buik naar huis gaan, want dat er veel gelachten gaat worden is zeker!

Vrijdag 3 maartPanenka’s Sportquiz: Masters Cup
Weet jij alles van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo? Volledig op de hoogte van Max Verstappen? Of heb je meer met Valverde, Nibali en Contador? Of  vind je het gewoon leuk om met wat vrienden mee te doen aan een quiz? In 2017 organiseert Panenka de Masters Cup. Elke twee maanden is er een sportquiz waar je als winnaar uit de bus kunt komen en vrijdag is de eerste editie! Doen jij en je teamgenoten minimaal met 3 edities mee, dan maak je ook nog kans om hoge ogen te gooien in het eindklassement van de Masters Cup. 

Zaterdag 4 maartMusemnacht010
Cultureel en kunstzinnig Rotterdam opent zijn deuren voor alles en iedereen. Bezoek grote bekenden als de Kunsthal en het Booijmans of juiste kleine atteliers en galerieën, als je iets van de Rotterdamse kunst en cultuur wilt opsnuiven is de Museumnacht echt het moment! Zelfs het Oogziekenhuis doet mee met haar wandbeeldencollectie. Eigenlijk is het allemaal te veel om op te noemen, dus klik snel op de link voor het volledige programma.

Zaterdag 4 maart & zondag 5 maartComic Con Europe: Rotterdam
Liefhebbers van Marvel en Manga kunnen hun ogen uitkijken komend weekend. De Rotterdamse Ahoy staat dan in het teken van Comic Con. Veel sterren, veel cosplay, nog meer comics en uiteraard heel veel merchandise. Oftewel, een hoop plezier voor een ieder die van comics houdt.

Zondag 5 maartBreakfast at Kino: Hidden Figures
Het is weer de eerste zondag van de maand en dat betekent: ontbijten bij Kino! Bij elke editie staat prachtige filmklassieker of juist een nieuwe klassieker in wording centraal. Deze keer is dat een nieuwe klassieker, Hidden Figures. Vanaf 11 uur krijg je de voorpremière van deze film te zien terwijl je kunt genieten van luxe brood, scrambled eggs, verschillende soorten beleg, yoghurt, granola, vers fruit en nog veel meer lekkers.

Deel bericht
Geschreven door