Hotspot Rotterdam | Baker & Moore
Op een druilerige maandagmiddag getrakteerd worden op een lunch in hartje Rotterdam is al een feest op zich. Maar bij het binnenstappen bij Baker & Moore is het feest compleet. De uitgebreide menukaart met verse en gezonde producten, de mooie locatie, de ongedwongen sfeer en het vriendelijke personeel maken dat je je meteen thuis voelt.

De lunchroom die twee jaar geleden haar deuren aan de Westblaak heeft geopend, wordt in razend tempo ontdekt door steeds meer Rotterdammers. Het publiek is zeer divers: van jong tot oud; van kantoorpersoneel tot winkelend publiek; van klanten die komen afhalen tot gasten die de tijd nemen om in de lunchroom te genieten van de specialiteiten van Baker & Moore, zoals de healthy high tea met diverse hapjes, slow juice, koffie gemaakt van fairtrade koffiebonen met verse biomelk, luxe broden, salades, gebak, huisgemaakte granola, en veel meer. Vooral de mogelijkheid om je eigen sandwich of salade samen te stellen, slaat goed aan.

Hotspot Rotterdam | Baker & Moore Hotspot Rotterdam | Baker & Moore

Baker & Moore speelt goed in op trends op lunchgebied. Zo worden de gerechten en drankjes ambachtelijk gemaakt met streekproducten, waar nodig gecombineerd met exotische delicatessen, en is glutenvrij eten geen uitzondering. Daarnaast draait de lunchroom om meer dan ontbijt, lunch en high tea. De lange houten tafels waar je met gemak de krant kunt openslaan en waar je je laptop of tablet kunt pluggen in één van de beschikbare stopcontacten, zijn speciaal voor flexwerkers opgesteld. Maar wij komen voor de lunch.

Hotspot Rotterdam | Baker & Moore Hotspot Rotterdam | Baker & Moore

Met z’n tweeën nemen wij plaats aan een tafeltje op de eerste verdieping. Onder het genot van een glas verse citroenlimonade met komkommer, limoen, mint en vlierbloesem voor een verfijnder en frisse smaak en een latte macchiato, nemen wij de menukaart door. Wordt het “Create It Yourself”, het concept waarmee de eigenaren Paul Bakker en Eline Moor de creativiteit van de gasten vrij spel willen geven in het samenstellen van een sandwich of wordt het á la carte? De keuze is gelukkig snel gemaakt, wij laten ons graag verrassen door Baker & Moore. Maar de vervolgkeuze is wat lastiger, gezien de grote diversiteit aan salades en sandwiches. De keuze valt uiteindelijk op Tuna Tuna, de tonijnsalade met rode ui, tomaat, komkommer, augurkjes, kappertjes en een yoghurt citrus dressing en een “Club Moore” sandwich rijkelijk belegd met ham, kippendij, bio kaas, komkommer, tomaat, ei en mayonaise.

Hotspot Rotterdam | Baker & Moore Hotspot Rotterdam | Baker & Moore

Na deze heerlijke middag kunnen wij niet anders concluderen: Baker & Moore is een aanwinst voor Rotterdam en een absolute aanrader. Met het mooie weer in aantocht lonkt straks ook het ruime terras. En er is meer goed nieuws in aantocht. De ambitieuze eigenaren van Baker & Moore komen binnenkort met een Nederlands primeur: het eerste cookie dough café van Nederland, hier in Rotterdam. Een trend die de wereld hard aan het veroveren is.

Adres: Westblaak 147
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 07.30 – 17.00 uur | zaterdag & zondag: 09.00 – 17.00 uur.

Website | Instagram | Facebook | Twitter

 

Deel bericht
Geschreven door