Bas BaktRotterdam is weer een nieuwe bakkerswinkel rijker, namelijk Bas Bakt! Deze bakkerij vind je midden in het centrum van de stad, aan de Hartmansstraat. Na het draaien van een aantal succesvolle proefdagen openende bakker Bas op 27 april officieel zijn deuren. Wij zijn fan! Fan van het stoere interieur, het lekkere brood en van de chocoladebruine hond genaamd – hoe kan het ook anders – Koekie!
Bas Bakt
De bakker is ’s ochtends al vroeg uit de veren om al het brood, de koekjes en de taartjes vers voor jou te bakken. Geen bake off dus, maar het échte werk. Bas Bakt werkt veel met biologische producten en seizoensgebonden producten afkomstig uit de regio. Je kunt hier terecht voor gezonde broodjes, maar ook roomboter en zoetigheid wordt hier niet geschuwd. Voor ieder wat wils dus! Het signature product bij Bas Bakt is de haverkoek. Deze knapperige koek is erg populair en is bij toeval ontstaan. De haverkoek bestaat uit – natuurlijk – haver, speltmeel, rozijnen, roomboter en een vleugje kaneel.
Bas BaktBij Bas Bakt haal je vers brood voor thuis, taart en gebak om te trakteren, en granola voor een gezond ontbijtje. Ook kun je hier in de bakkerswinkel eten aan de lange tafel midden in de shop of aan het barretje bij het raam. Het is een fijne plek voor ontbijt of lunch en zeker ook geschikt voor een zakelijke meeting. Ben je onderweg of werk je in de buurt? Je kunt op doordeweekse dagen tussen 12.00 en 14.00 uur – en de rest van de dag op verzoek – ook kiezen uit smakelijk belegde take away broodjes.
Bas BaktAdres: Hartmansstraat 22a
Openingstijden: dinsdag – zaterdag: 08.00 – 17.00 uur | zondag: 10.00 – 17.00 uur.

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door