BeautymarketIn ons drukke leventje is het belangrijk om af en toe eventjes een momentje voor jezelf in te plannen en even helemaal tot rust te komen. Ontspannen en jezelf (laten) verwennen, waar kan dit nu beter dan bij een schoonheidssalon? Wij werden uitgenodigd bij de Beautymarket, een onlangs geopende schoonheidssalon in het gezellige Kralingen.

De Beautymarket is pas een paar weken geopend, maar wij waren direct onder de indruk, want wat ziet deze salon er leuk uit! Het eerste wat opvalt wanneer je binnenkomt is de mooie print op de muur, waarin de deuren naar de behandelkamers op subtiele wijze zijn weggewerkt. Wij kwamen voor de ‘mini facial’, maar voordat we deze schoonheidsbehandeling zouden ondergaan mochten we eerst plaats nemen in de luxueuze massagestoelen. Wat een verwennerij! Deze stoelen zitten zo lekker dat je tijdens de massage bijna in slaapt valt. De massagestoelen kunnen ingesteld worden op diverse standen, zodat je zelf kunt kiezen voor een stevige of een wat lichtere massage. Ook kun je tijdens je massage een speciale bril opzetten, die je meeneemt naar een soort virtuele wereld, waardoor je compleet kunt ontspannen. Volgens Daphna, die deze bril uitprobeerde, werkt het echt en denk je eventjes aan helemaal niets!

Beautymarket

Terwijl ik heerlijk bijkwam in de massagestoel, was Jill de eerste die een gezichtsbehandeling onderging. Tijdens deze behandeling werd er gebruikgemaakt van een Beauty Angel: een speciale lamp die, na het reinigen van de huid, op je gezicht wordt gericht. Het licht van de Beauty Angel verhoogt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid, waardoor de huid strakker wordt en rimpeltjes worden gereduceerd. Het verbetert de algehele conditie van de huid en gaat huidveroudering tegen. Vervolgens was ik aan de beurt voor de ‘mini facial’, ik kreeg een iets andere gezichtsbehandeling dan Jill. Allereerst werd mijn huid grondig gereinigd. Hierbij werden verzorgingsproducten gebruikt uit de lijn van Natura Bissé. Na het reinigen kreeg ik een stevige bindweefselmassage. Deze massage zorgt er voor dat de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het resultaat van de bindweefselmassage is, net als bij het gebruik van de Beauty Angel, dat er meer collageen aangemaakt wordt en de structuur van de huid verbetert. Vervolgens kreeg ik een vochtinbrengend masker op mijn gezicht. Terwijl het maskertje introk, werden intussen mijn wenkbrauwen geëpileerd. Tijdens de behandeling legde de schoonheidsspecialiste steeds uit welke handelingen zij deed, wat het effect daarvan was en welke producten zij hiervoor gebruikte. Ook leerde ik dat ik een vochtarme huid heb en hoe ik deze het best kan verzorgen, heel handig dus!

Na de gezichtsbehandelingen waren onze nagels aan de beurt. De oude restjes nagellak werden verwijderd en onze nageltjes werden mooi in vorm gevijld. Vervolgens mochten we een leuk kleurtje Shellac uitzoeken. Dit is speciale nagellak die, dankzij het gebruik van een UV-lamp, supersnel opdroogt en minstens twee weken lang netjes blijft zitten. Inmiddels was de klok de 17.00 uur gepasseerd en werden er glaasjes Prosecco uitgedeeld, zodat je tijdens je behandeling lekker aan een glaasje bubbels kon sippen.

Beautymarket

Naast gezichtsbehandelingen, massages, mani- en pedicures kun je voor nog veel meer ontspanning en inspanning terecht bij de Beautymarket. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de luxe Ergoline zonnebanken en kun je je uitleven in The Body Box, een ruimte die is ingericht als heuse mini-sportschool, waar je personal trainingssessies kunt volgen of kunt deelnemen aan groepssessies. Deze ruimte beschikt over alle attributen die nodig zijn om je gehele lichaam te trainen.

Beautymarket

Ook kun je binnenkort terecht in de ‘blow dry bar’, om je haar in model te laten föhnen, iets wat momenteel een ware trend is in beautyland. Ben je tevreden met je behandeling en wil je thuis ook graag gebruikmaken van de producten die de schoonheidsspecialiste heeft gebruikt? Bij de Beautymarket kun je deze verzorgingsproducten, maar ook parfum, make-up, zepen en geurkaarsen aanschaffen, zodat je hier ook thuis van kunt genieten.

Adres: Chris Bennekerslaan 25b
Openingstijden: maandag – vrijdag 09.00 – 21.00 uur | zaterdag 09.00 – 20.00 uur | zondag 12.00 – 18.00 uur

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door