Best gelezen: April 2017

Hotspot Rotterdam | April 2017

April zit er alweer op! Op deze eerste dag van mei kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. Tebbie?
Let op: dit was een 1 april-grap.
Rotterdam wordt ook internationaal steeds meer gewaardeerd, maar daar zijn we niet allemaal even blij mee. Edwin vindt die hop-on-hop-off-bussen, selfiesticks en ‘May I ask you something’ zo jammer, dat het volgens hem tijd was voor een hotspot álleen voor geboren Rotterdammers: Tebbie?

2. 9 Lemons
Gekleed in een spijkerbroek en een lilakleurige bomber uit de Official Trut collectie was ik op een zonnige vrijdagmiddag op weg naar Kralingen. Mijn outfit bleef onderweg niet onopgemerkt; tijdens de rit in metro B richting Nesselande vormde het woord op mijn rug onderwerp van gesprek.

3. Cas & Wayne: “We willen niet als een raket gaan, 9 Lemons is een meerjarendroom.”
Een van oorsprong Rotterdams merk, dat is ontstaan vanuit een doel: ingaan tegen de vertrutting van de maatschappij. Inmiddels bestaat het jonge merk uit drie labels en is hun kleding ook ver buiten Rotterdam verkrijgbaar. Wij brachten een bezoek aan de winkel in Kralingen en ontmoetten daar Cas en Wayne; de mannen achter het fijne fashion brand 9 Lemons.

4. 5x Koffie in Rotterdam Noord
We schreven al eerder een lijstje over vijf must-see winkels in Rotterdam Noord. Omdat je tijdens een shopping sessie wel een cafeïne-boost kan gebruiken borduren we daarop verder met dit lijstje. En zie hier, vijf leuke koffie spots waar je kunt genieten van een heerlijk ‘bakkie pleur’, maar elke met een andere twist.

5. Paul: “Het is het strebergedrag dat mij kenmerkt; continu willen vernieuwen.”
Paul Bakker is eigenaar van het succesvolle Baker&Moore én van Bakers Dough: de allereerste cookie dough bar in Nederland. Met zijn concepten beschouwen we hem als een van de meest innovatieve ondernemers op dit moment. Wij vonden het hoog tijd voor een onderonsje met ‘Mr. Baker’.

6. Het Nieuwe Café
Te midden van de musea op het Rotterdamse Museumpark vind je café-restaurant Het Nieuwe Café, een plek waar cultuur, eten en ontspanning samenkomen. Hoewel het terras uitnodigend naar ons lonkt, waren wij nog niet eerder bij HNC geweest en dat werd hoog tijd!

Deel bericht
Geschreven door