Best gelezen: Augustus 2017

Hotspot Rotterdam | augustus 2017

Augustus zit er alweer op! Op deze eerste dag van september kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. 5x Instagrammable plekjes in Rotterdam
Trendy conceptstores, hippe koffiebarretjes en toffe eettentjes; soms is een kop koffie en een uitgebreide menukaart just not enough. Ja, we willen wat lekkers op ons bord voorgeschoteld krijgen, maar het oog wil ook wat. Van vintage vibes tot urban jungles: eten doe je met je ogen, vanaf het moment dat je binnenstapt. Daarom delen wij vijf Instagrammable plekjes in Rotterdam, in willekeurige volgorde.

2. De favorieten van.. Maloe!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Maloe!

3. De favorieten van.. Eva!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Eva!

4. De favorieten van.. Anne!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Anne!

5. Poké Bowl
Als je nog niet de kans hebt gehad om het uit te proberen, nu is het moment! Bowl food is hip en happening en de Hawaiiaanse Poké Bowl is net zo lekker en gezond als het er uit ziet. Nu gevestigd in de buurt van Blaak, binnenkort openen ze hun deuren ook ergens anders..

6. Kaapse Maria
Bij Kaapse Maria, gelegen aan de Mauritsweg, om de hoek bij Kabouter Buttplug en op loopafstand van het Centraal Station, proef je de sferen van een gezellig avondje uit, maar voelt het als thuiskomen.

Deel bericht
Geschreven door