Best gelezen: Februari 2017

Hotspot Rotterdam | februari 2017

Februari zit er alweer op! Op deze eerste dag van maart kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. 5x Rotterdamse Klassiekers
Rotterdam heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een wereldstad en nieuwe hotspots schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar ook voor wie minder affiniteit heeft met nieuwe trends op het gebied van eten en drinken zijn er gelukkig nog genoeg spots om te genieten van het “Echte Rotterdam”. Van de beste bal gehakt tot klassieke appeltaart; bij deze 5 Rotterdamse klassiekers zit je altijd goed.

2. De favorieten van.. Ellen!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen hippe Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Ellen!

3. Arzu The Foodbar Supplier
Vorige maand was er een klein feestje gaande op nummer 209A van de Bergweg in Rotterdam-Noord. In het bijzijn van familie, vrienden en trouwe fans opende Arzu daar de deur van haar eerste eigen winkel. En wij konden het natuurlijk niet laten om een kijkje te gaan nemen.

4. De favorieten van.. Eva!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen hippe Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Eva!

5. Altijd in de Buurt
Scrollend door onze telefoons kwamen we een foto tegen. “Waar is dit? Hier moeten we heen!” dachten we meteen. De foto was genomen bij Altijd in de Buurt, een nieuwe hotspot gevestigd op het Weena, en wij namen er een kijkje!

6. KOOZIE
In iedere andere grote stad zou het de place to be zijn, maar hier in Rotterdam lijkt het meer een stukje vergeten stad: het Noordereiland. Toch komt daar nu wellicht verandering in, met de komst van de koffiezaak KOOZIE.

Deel bericht
Geschreven door