Hotspot Rotterdam | juli

Juli zit er alweer op! Op deze eerste dag van augustus kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. De favorieten van.. Maartje!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Maartje!

2. Erol Çetinkaya: “Geniet van zoet op een happy & healthy manier!”
Het is een regenachtige zaterdagmiddag wanneer ik de oprichters van Happy Food and Health ontmoet bij Doppio Espresso Wytemaweg, om de hoek van het Museumpark. Eén van de vele verkooppunten van de healthy cakes en de plek waar de eerste exemplaren over de toonbank gingen.

3. De favorieten van.. Michelle!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Michelle!

4. Sushi Shop
Rotterdam is de eerste Nederlandse stad die de Asian food lovers onder ons mag voorzien van sushi à la Sushi Shop. De hotspot staat bekend om het bezorgen van kwalitatieve sushi. Binnen 45 minuten kun jij je sushibox verwachten op kantoor of thuis.

5. Elze Schaap: “Ik wil laten zien dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn.”
Met haar merk Tante Toos Suikerloos brengt Elze Schaap bewuste en gezonde voeding voor kinderen onder de aandacht. In haar workshops Snoep zonder Troep en met haar eigen snoepgoed wil ze ouders een verantwoord alternatief voor snoepen bieden. Daar waren wij als zoetekauw natuurlijk wel nieuwsgierig naar. 

6. De favorieten van.. Bob!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Bob!

Deel bericht
Geschreven door