Best gelezen: Juni 2017

Hotspot Rotterdam | Juni

Juni zit er alweer op! Op deze eerste dag van juli kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. Kim Sue Palm: “Begin juli openen we onze nieuwe winkel!”
Je bent de bites van SUE ongetwijfeld al eens tegengekomen. Was het niet op Instagram, dan wel ergens in een koffie- of lunchtentje. Founder van deze befaamde kleurrijke bites is Kim Sue, en wij interviewden haar.

2. De favorieten van.. Max!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Max!

3. Aloha
Vroeger brachten we onze warme zomerdagen het liefst door in het buitenzwembad van Tropicana, nu wanen we ons graag in een tropisch paradijs op het fantastische terras van Aloha!

4. 5x Aziatisch eten
In veel Aziatische landen weten ze maar al te goed hoe te koken met warm weer. En nu de temperaturen in ons koude kikkerlandje zelfs lekker zijn gerezen is het de perfecte tijd om op tropische vakantie te gaan in eigen stad. HTSPT zette 5 hotspots op een rijtje voor de liefhebbers van Aziatisch eten. Van Thais en Indisch tot Vietnamees, hier moet je zijn geweest. Eet smakelijk!

5. Vroesenpaviljoen
Kan jij je het Vroesenpark nog voorstellen zónder het Vroesenpaviljoen? Wij niet! Nooit meer lauwe biertjes of koud eten als je de barbecue niet aankrijgt. Op naar het Vroesenpaviljoen!

6. INCONCEPT
INCONCEPT, een conceptstore met als ondertitel live magazine. Hier vind je alles wat je normaal in een magazine tegenkomt, maar dan in 3D en volledig tastbaar!

Deel bericht
Geschreven door