Best gelezen: Maart 2017

Hotspot Rotterdam | Maart 2017

Maart zit er alweer op! Op deze eerste dag van april kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. Arzu: “Als ik ‘niet goed’ zou zijn in de keuken, zou ik never ever aan dit avontuur begonnen zijn.”
Eerder dit jaar schreven we al een artikel over Arzu The Foodbar Supplier; een aanwinst voor Rotterdam Noord. Wij vielen als een blok voor de goedlachse Arzu én voor haar foodbars. Tijd om meer over haar te weten te komen, vonden we.

2. Rijntje
Baguette, trottoir, porte-monnaie, bonjour en.. oui. Dat zijn zo’n beetje alle Franse woorden die ik uit het hoofd ken. En gek genoeg geldt dat ook voor Fleur (Bloem!), de eigenaresse van het Franse restaurant Rijntje. Gelukkig weet ze samen met haar man William wel heel veel over heerlijk eten, interieur, sfeer en service. Op naar Hillegersberg.

3. De favorieten van.. Joy!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer redactielid: Joy!

4. 5x winkelen in Rotterdam Noord
Winkelen in het centrum ligt misschien voor de hand, maar het is vele malen leuker om hiervoor naar het Noorden van de stad te gaan. Bijvoorbeeld naar een opkomend stukje Rotterdam: de Zwaanshals.

5. 5x wijn
Wijn is fijn. Daarom hebben we speciaal voor jou de vijf gezelligste en meest stijlvolle wijnbarren van Rotterdam op een rijtje gezet. Je kunt hier genieten van kwalitatief hoogwaardige wijnen in de leukste straten van hartje Rotterdam. Wijn drinken kun je het beste doen op een volle maag en dat weten deze hotspots maar al te goed. Daarom staan er ook nog eens de lekkerste borrelhapjes en gerechten op de kaart. Cheers to that!

6. Loran: “Met mijn achtergrond begon een eigen zaak al snel te kriebelen.”
Voor de lekkerste gerechten en dito drankjes kun je meer dan prima terecht bij restaurant Rauwdouwer. We interviewden eigenaar Loran Reemer-Brandenburg en vroegen hem het hemd van het lijf.

Deel bericht
Geschreven door