Best gelezen: Mei 2017

Hotspot Rotterdam | best gelezen mei

Mei zit er alweer op! Op deze eerste dag van juni kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. 9 Lemons
Gekleed in een spijkerbroek en een lilakleurige bomber uit de Official Trut collectie was ik op een zonnige vrijdagmiddag op weg naar Kralingen. Mijn outfit bleef onderweg niet onopgemerkt; tijdens de rit in metro B richting Nesselande vormde het woord op mijn rug onderwerp van gesprek.

2. De favorieten van.. Laure!
Mensen maken de stad! En als we het dan toch over Rotterdam hebben, waarom betrekken we daar dan geen Rotterdammers bij? Tips en inspiratie zijn namelijk altijd welkom. Dit keer: Laure!

3. Juffrouw van Zanten
Eat, drink, play, relax. Dat zijn de woorden waarmee we bij Juffrouw van Zanten verwelkomd worden! Hoewel de zaak gericht lijkt op kinderen, is het juist speciaal ingericht voor de ouders: terwijl de kinderen zich vermaken, hebben zij alle tijd om te eten, drinken en genieten.

4. Lizet van der Knaap: “Ik ben van jongs af aan zeer geïnteresseerd in dingen creëren met mijn handen.”
Ze behoorde tot de grootste talenten van de mode-opleiding van de Willem de Kooning Academie: Lizet van der Knaap. Een jonge ontwerpster die in haar atelier in Rotterdam duurzame stoffen omzet in ware kunstwerken. Wij raakten nieuwsgierig naar haar én naar haar gelijknamige merk.

5. Frietboutique
De Witte de Withstraat is een boetiek rijker: Frietboutique. Dé hotspot waarbij het draait om Haute friture. Ervaar de smaak van verse frieten en andere guilty pleasures zoals snacks, ijs en milkshakes.

6. Amy’s
Je gaat op vakantie, doet daar inspiratie op, werkt vervolgens een steengoed idee uit en zegt je baan op. Het klinkt misschien heel simpel – dat was het zeker niet – maar zo deed Iris dat ongeveer een paar jaar geleden. En voor ze het wist was Amy’s geboren; een biologische, verse frozen yogurt-bar met 100% natuurlijke ingrediënten. Amy’s staat voor Alles Met Yoghurt (en de laatste letters voor ijs!), dus wij gingen langs om wat yoghurt te happen.

Deel bericht
Geschreven door