Best gelezen: September 2017

Hotspot Rotterdam | september 2017

September zit er alweer op! Op deze eerste dag van oktober kijken we nog even terug naar de best gelezen artikelen van afgelopen maand, zodat jullie niks hoeven te missen.

1. By Jarmusch
Ontbijtliefhebbers opgelet: bij By Jarmusch kan je de hele dag terecht voor je favoriete maaltijd van de dag. Gevestigd in Het Industriegebouw, kan je hier van 08:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags terecht voor fluffy pancakes, verse filterkoffie en ‘eggs-any-way-you-like’. “If your breakfast is the most important meal of the day, you should have it exactly the way you want it.”

2. Chung
Van heinde en verre komen mensen naar Chung voor zijn beroemde pekingeend. Toch is dit restaurant – ook nog eens te vinden in hartje centrum – een van de best bewaarde geheimen van Rotterdam. Zonde! Want met zijn fenomenale pekingeend en verrassende smaakcombinaties hoort Chung bovenaan de wishlist van iedere foodie te staan.

3. 5x patat
Een frietje oorlog als avondeten, een patatje als lunch of gewoon een ‘zakkie patat’ voor tussendoor. Iedereen eet wel eens friet in de stad. Maar waar moet je nou echt eens zo’n aardappel uit de hete olie gegeten hebben? Daarom deze keer 5x patat in Rotterdam.

4. Eefje
Eefje kookt vanavond. Voor iedereen die daar zelf geen zin in heeft en voor alle mensen die geen tijd hebben om lang in de keuken te staan. En dat doet Eefje ook nog eens gezond. Dat klinkt goed toch?

5. Happy Earth Kitchen
Na het organiseren van een aantal succesvolle kookworkshops, events en een pop-up restaurant, begon Yonca Özbilge – eigenaresse van blog Happy Earth Kitchen – de zoektocht naar een permanente plek in Rotterdam. Met succes! Plantbased eetgelegenheid Happy Earth opende in april de deuren op de Zwaanshals.

6. Gracy’s
Wie droomt er nou niet van een American roadtrip? Driving down the 101 – California here we come – in een oud Volkswagen busje. Onderweg een koffie scoren bij de Starbucks drive-thru. Voor een milkshake of burger stop je bij één van de vele American diners die je onderweg tegenkomt.

Deel bericht
Geschreven door