Hotspot Bomm Rotterdam
Aan de Oudedijk in het gezellige Kralingen vind je bar en bistro Bomm. Bomm staat voor Best of Moments: Een goede tijd op een fijne spot met dagverse gerechten voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dat belooft wat!

Na een welkom ontvangst namen we  plaats op de loungesofa bij het raam aan de voorkant van het restaurant. Vanaf hier hadden we goed uitzicht op de straat en de voorbijgangers, altijd leuk!  We lesten onze dorst alvast met een verse jus en intussen kwam Steven – de eigenaar – gezellig bij ons zitten om uitgebreid te vertellen over het concept van Bomm, zijn visie en doelen voor de toekomst.

Hotspot Bomm Rotterdam  Hotspot Bomm Rotterdam
Al snel kwam er een plank vol lekkers vanuit de keuken onze kant op. Deze sharing platters zijn bedoeld om te delen met je tafelgezelschap, want sharing is caring.  Je kunt bij Bomm kiezen uit verschillende planken: vis, vlees, vegetarisch of een mix & match van vis en vlees. Wij kozen voor de vega variant. Deze was rijkelijk gevuld met diverse lekkernijen zoals nacho’s, cheese sticks, tomaat gevuld met mozarella, dadels en homemade hummus. Het zag er niet alleen heerlijk uit, zo smaakte het ook! Bestel je toch liever iets van de kaart? Ook dat kan. Zowel voor de lunch, het diner en de borrel staan er diverse broodjes, salades, hoofdgerechten, bites en delights op het menu.
  Hotspot Bomm Rotterdam

Het draait in deze bar en bistro natuurlijk niet alleen om eten, ook voor alcoholische versnaperingen ben je bij Bomm aan het juiste adres. Wat denk je bijvoorbeeld van een high wine? Hierbij krijg je diverse smakelijke bites met passende wijnen geserveerd. De wijnen versterken de smaak van de hapjes en vice versa. Toe aan iets sterkers? Ga dan voor de high gin! We kunnen haast wel stellen dat de gin-tonic de specialiteit is bij Bomm, als het om de dranken gaat dan. Kirsten en ik zijn beide niet echt liefhebbers van gin, maar Steven maakte speciaal voor ons een goddelijke combi. Nooit geweten dat gin-tonic zo lekker kon zijn!

Hotspot Bomm Rotterdam 
De sfeer bij Bomm is eigentijds maar ook tijdloos. Het interieur is stijlvol en hip tegelijkertijd. Ook zijn er een paar verrassende elementen in verwerkt, zoals de buizen aan het plafond die dezelfde route volgen als de oude Rotterdamse metrolijnen en het kistje met het Sovjetverleden, dat nu als tafeltje wordt gebruikt. Kom je graag op fijne plekjes en houd je van lekker eten en drinken dat nét even anders is? Voeg Bomm dan zeker toe aan jouw must visit-lijstje!

Adres: Oudedijk 217B
Openingstijden: dinsdag t/m donderdag: 11.30 – 22.00 | vrijdag en zaterdag: 11.30 – 22.30 | zondag: 11.30 – 21.00.

Website | Instagram | Facebook 

Deel bericht
Geschreven door