CEO Baas van de Lunch, Hotspot, Rotterdam, HTSPT Rotterdam, Lunchroom,

Op 1 oktober opende C.E.O baas van de lunch haar deuren op de Karel Doormanstraat. Wellicht doet de naam een belletje rinkelen, aangezien C.E.O niet alleen de baas is van de lunch, maar ook van het vlees. Op de Sumatraweg op Katendrecht zit zusterbedrijf C.E.O baas van het vlees, dat in 2015 de prijs voor het beste vleesrestaurant van Nederland in de wacht sleepte. En wat ons betreft mag ook de lunchbaas in de prijzen vallen.

Bij C.E.O moet het eten lekker, puur, eenvoudig en gezond zijn, kernwaarden waar we ons zeker in kunnen vinden. Ook kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat proef je! Wij mochten genieten van het C.E.O Mix Plateau, Eggs Benedict en het broodje entrecote. Klinkt simpel, maar dat maakt niet dat de smaak en kwaliteit van deze lunchgerechten minder zijn. In tegendeel, het voortreffelijke broodje entrecote, gemaakt van premium rundvlees, is bijvoorbeeld gegarneerd met foie gras en truffeljus. Bij C.E.O is het brood biologisch en kaas is afkomstig van L’amuse, vlees van Rien Bezooijen en de vis natuurlijk van Schmidt. Geen toeters en bellen dus, maar wel kwalitatief hoogstaand. Same goes voor de drank, zulke gerechten verdienen immers een goed glas champagne. Of wijn, iets waar ze bij C.E.O ook genoeg kennis van hebben!

ceo4ceo7
De liefde voor de producten komt terug in het interieur. De koeling, incluis prachtige stukken vlees en kaas, heeft een prominente plek gekregen in de lunchroom. Daarnaast komen er ook elementen terug met een knipoog aan C.E.O’s specialiteit, zo hangen er bijvoorbeeld vleeshaken boven de bar. Verder is hun oog voor detail ook duidelijk terug te vinden in het interieur. Mooie groene planten, verse bloemen op tafel en een uitnodigende chesterfield, perfect om op uit te buiken. Ook op het terras is het comfortabel, met fijne dekentjes voor de koukleumen onder ons. Zo is het ook nog fijn vertoeven buiten de zomermaanden en kunnen we met een gerust hart mensen blijven kijken onder het genot van een heerlijke lunch. 

CEO Baas van de Lunch, Hotspot, Rotterdam, HTSPT Rotterdam, Lunchroom,

C.E.O baas van de lunch is zeker geen doorsnee lunchroom en dat ze baas zijn van het vlees en de lunch geloven we direct. De gerechten zijn puur en smaken zoals ze horen te smaken en de service is uitstekend. Gelukkig zijn er nog genoeg gerechten van de uitgebreide kaart om in de toekomst te gaan proeven, een prima excuus om snel weer aan te schuiven. En de Eggs Benedict, in combinatie met een glas bubbels, gaat zeker op mijn lijstje met favoriete brunches en guilty pleasures!

Adres: Karel Doormanstraat 368 – 370
Openingstijden: Maandag t/m zondag 10:00 t0t 18:00 uur

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door