Hotspot Croos Rotterdam

Crooswijk bloeit op! En ontbrak het er eerst nog aan echte hotspots, nu vind je daar sinds kort koffiezaak CROOS op de hoek van de Exercitiestraat. Wij zijn er geweest en raden je vooral aan om ook eens te gaan!

Crooswijk had een hippe ontmoetingsplek voor jong en oud nodig, vond Woonstad, en daar werden drie dames uit de buurt heel erg enthousiast van. Alle drie reageerden ze op de oproep (individueel, ze kenden elkaar nog niet!), het klikte en er werd al snel een nieuwe hotspot geboren: CROOS!

Hotspot Croos Rotterdam

Bij binnenkomst is het eerste wat ons opvalt de grootte, CROOS is gróót. Er zijn verschillende ruimtes met elkaar verbonden, waar je heerlijk kunt theeleuten, werken, relaxen, kunst kunt bewonderen of (én!) borrelen. Iedere ruimte is anders ingericht, maar toch vormt het één warm geheel. Niet alleen het concept richt zich op het samen laten komen van jong en oud, maar ook in het interieur komt dit volledig terug. Delen van het oorspronkelijke pand zijn in tact gelaten en op een bijzondere manier gemixt met modern design, zoals goed terug te zien is in de foto’s.

Hotspot Croos Rotterdam

Ook aan de kindjes is gedacht, want achterin is een heel stuk speciaal voor hen ingericht. In deze zogenoemde CROOSt-hoek kunnen de kleintjes fijn spelen in het keukentje of met auto’s, boekjes lezen, knutselen, puzzelen.. er is genoeg om ze een paar uur zoet te houden. En er staan zelfs kinderactiviteiten op de planning, die je in de gaten kan houden via hun Facebookpagina. Een prima hotspot voor jonge mama’s dus!

Hotspot Croos Rotterdam

Maar wat voor lekkers kunnen we krijgen bij CROOS, vraag je je nu vast af. Nou, de koffie die ze schenken is van Man met Bril en dit kan je bijvoorbeeld drinken naast een smakelijk huisgemaakt taartje (ze hebben aardig wat heerlijke opties!). Ook kan je er terecht voor een ontbijtje (voor €8,50 word je goed verwend), een uitgebreide lunch (met zelfgebakken brood) of een goed biertje met bijbehorende bitterballen.

Hotspot Croos Rotterdam

De sfeer zorgt ervoor dat het echt een beetje aanvoelt als een huiskamer, waar iedereen op een hele relaxte manier samen kan komen. En nu de zomer voor de deur staat is het niet geheel onbelangrijk dat ze tijdens de zomerdagen de inboedel gewoon naar buiten verkassen, zodat je je borrel op het terras kunt nuttigen. Dus zelfs al kom je niet uit Crooswijk, CROOS mag je niet missen!

Adres: Exercitiestraat 2
Openingstijden: woensdag – donderdag: 09.30 – 17.00 uur | vrijdag – zondag: 09.30 – 18.00 uur

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door