Crowdfunding plant-based eetgelegenheid

Hotspot Rotterdam | Happy Earth

Na het organiseren van een aantal succesvolle kookworkshops, events en een pop-up restaurant, begon Yonca Özbilge – eigenaresse van blog Happy Earth Kitchen – de zoektocht naar een permanente plek in Rotterdam. Met succes! Plant-based eetgelegenheid Happy Earth opent in maart de deuren op de Zwaanshals.

Op Instagram was ze al een paar jaar actief, maar pas 1,5 jaar geleden lanceerde Yonca haar blog. Aan de hand van verhalen, recepten en foodfotografie deelt ze hier haar passie voor plantaardig, onbewerkt eten. Happy Earth wordt dan ook een 100% plantaardige winkel en eetgelegenheid met uitsluitend onbewerkte, ongeraffineerde producten. Je kunt er terecht voor je biologische boodschappen; voor een voedzaam ontbijtje, lunch of maaltijd; voor kleurrijke milkshakes, sappen & smoothies en voor workshops & events.

Er is hulp nodig!
Happy Earth kan in maart 2017 al open, mits de financiering rond komt. Omdat er nog een tekort is, is crowdfunding ingezet. De actie heeft een korte looptijd en is pas succesvol als uiterlijk 26 februari het volledige doelbedrag is opgehaald. Iedereen die Happy Earth een warm, groen hart toedraagt, kan investeren door bijvoorbeeld alvast een voorschot te nemen op een aankoop. Zo is er de mogelijkheid om een 10-ritten warme drankkaart te bestellen, een uitgebreid brunch-arrangement af te nemen of de ruimte te huren voor een bijeenkomst, feestje of workshop. “Als consument hebben we eigenlijk best veel macht. Iedere keer dat we iets kopen kunnen we bewust stemmen voor een schonere lucht, eerlijke handel, bloeiende ecosystemen, en tégen uitbuiting en leed,” aldus Yonca. Via doorgaan.nl kan er direct geïnvesteerd worden. Hulp is hard nodig en iedere bijdrage, groot of klein, brengt de verwezenlijking van Happy Earth dichterbij.

Deel bericht
Geschreven door