Hotspot Daaro RotterdamRotterdam heeft er een fijne nieuwe werkplek bij! Op 1 juli opende Daaro Rotterdam haar deuren aan de Westersingel. Bij Daaro Rotterdam kan je rustig werken in de openbare ruimte, in een privékantoor of huur één van de vergaderzalen. Daaro wordt dé ontmoetingsplek voor studenten, ondernemers en starters. 

Daaro Rotterdam is opgericht door Milou en Dorien. De twee studenten wilden een plek in Rotterdam creëren waar iedereen kan binnenlopen om zijn of haar ideeën te delen. Ze waren op het idee gekomen tijdens een studiereis in Barcelona en wisten meteen dat ze dit concept mee naar Rotterdam wilden nemen. Rotterdam is ten slotte een stad waar de laatste jaren veel gebeurt en waar veel creatieve ideeën worden ontwikkeld, de perfecte stad voor deze nieuwe werkplek!

Met het idee voor een nieuwe werkplek zijn ze hard aan de slag gegaan en en dat bleef niet onopgemerkt, want afgelopen mei wonnen ze de eerste prijs tijdens de Business Planning Competition van de Universiteit van Greenwich. Een goed begin dus!Hotspot Daaro RotterdamBij binnenkomst valt meteen het mooie, lichte, maar toch ook kleurrijke interieur op. Er zijn verschillende plekjes in de openbare ruimte waar je kan werken aan één van de tafels of waar je even lekker kan gaan zitten. Daaro wil een huiskamer worden midden in de stad waar je kan (samen)werken, leren of kan ontspannen. Dat is zeker terug te zien in het interieur, want door het gebruik van verschillende thema’s is er voor iedereen wel een fijn plekje te vinden. Na al het harde werken is het natuurlijk ook fijn als je even kan ontspannen, dat kan zeker in de tuin bij Daaro. In deze tuin kan je even rustig ontspannen aan één van de vele picknicktafels, want ook al ligt Daaro om de hoek van de Nieuwe Binnenweg, de tuin is een oase van rust. Hotspot Daaro RotterdamWanneer je de trap oploopt kom je bij de verschillende zalen van Daaro terecht. Er zijn een aantal vergaderzalen met leuke en toepasselijke namen, zoals De Rotterdammert. Daaro is gevestigd in een oud statig pand en dat kan je op de eerste, tweede en derde etage goed terug zien. In de zalen zijn alle oude elementen van het pand goed te zien, dit is een leuk contrast met de moderne inrichting van de begane grond. Naast de vergaderzalen zijn er ook trainingsruimtes, een filmzaal en kantoorruimtes voor (jonge) ondernemers.Hotspot Daaro Rotterdam

Hotspot Daaro RotterdamWil je dus graag eens buiten de deur werken? Dan moet je zeker weten een keer naar Daaro Rotterdam. Een fijne en rustige werkplek op loopafstand van het centrum.

Adres: Westersingel 44
Openingstijden: maandag – vrijdag: 08.30 – 21.00 uur | zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Website | Instagram | Facebook 

Deel bericht
Geschreven door