Hotspot Hangar 85

Heerlijk uitgebreid lunchen of dineren op een hoog culinair niveau, dat kan bij Hangar 85. Het restaurant gelegen aan de Wijnhaven is nu al ruim een half jaar een fijne plek waar je de gehele avond kan genieten van het beste eten en de beste wijnen. Wij wilden hier wel wat meer van weten en gingen langs bij dit prachtige restaurant.

De Zeeuwse onderneemster Lian Bouman opende in december 2015 de deuren van haar tweede restaurant, Hangar 85. Al 11 jaar is ze de eigenaresse van restaurant Spijs in Poortvliet, maar ze was klaar voor een nieuwe uitdaging. Daarom begon ze samen met chef-kok Corné van Dijk, ook van restaurant Spijs, Hangar 85 in Rotterdam.

Hotspot Hangar 85

Bij binnenkomst valt direct het prachtige interieur op. Door de goede locatie en de grote ramen valt het daglicht mooi naar binnen. Wij waren er toen het nog licht was, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat ’s avonds het restaurant een bijzonder uitzicht heeft over de haven. 

De grote bar, de gedekte tafels en de grote muurfoto geven Hangar 85 een stoere, maar toch ook chique uitstraling. Wanneer je aan tafel zit kan je niet alleen het mooie interieur bewonderen, maar kan je ook stiekem een kijkje nemen in de keuken. Net naast de bar zit de (open) keuken waar de koks keihard aan het werk zijn om de beste gerechten te bereiden. Ik vind het persoonlijk altijd erg leuk om te kunnen zien hoe het er nou echt aan toegaat in de keuken van een restaurant. 

Hotspot Hangar 85

Nog belangrijker dan het interieur is natuurlijk het eten. De gerechten bij Hangar 85 zijn niet alleen heel erg lekker, maar zien er ook nog eens heel mooi uit. Het is duidelijk dat er veel oog voor detail is. De twee gerechten die wij mochten proeven waren echt heerlijk. De combinatie van de verschillende smaken was erg verrassend en uniek. De gerechten bij Hangar 85 worden ook wel mondverwennerijtjes genoemd, en daar ben ik het helemaal mee eens!

Bij een goed gerecht hoort natuurlijk ook een goede wijn en daar weet Hangar 85 ook alles van.  Bij elk gerecht wordt er een wijn geadviseerd die goed bij het gerecht past. De combinatie van de wijn en het eten maakt van elk gerecht  een ware smaaksensatie. 

Hotspot Hangar 85

Hotspot Hangar 85

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe heerlijk ik het eten vind bij Hangar 85. De combinatie van het goede eten, goede wijnen en de fijne sfeer maakt voor mij Hangar 85 het ideale restaurant om heerlijk uitgebreid te lunchen of dineren. 

Adres: Wijnhaven 85
Openingstijden: maandag – zondag: 12.00 – 23.30 uur

Website | Instagram | Facebook | Twitter

Deel bericht
Geschreven door