Happy Earth Kitchen | raw vegan 5-gangen diner

Happy Earth KitchenEen gastronomische ervaring, anders dan anders, op een geheim adres. Zaterdag 5 maart verzorgt Happy Earth Kitchen een 100% rauw veganistisch 5-gangen diner, waarbij de aandacht ligt op seizoens- en streekproducten.

Happy Earth Kitchen, een initiatief van Yonca Özbilge, is gewijd aan het delen van de liefde voor heerlijk, kleurrijk en diervriendelijk eten. Naast bloggen en vloggen over de (rauw-)veganistische keuken, gezondheid, voeding en bewust leven, organiseert Happy Earth Kitchen ook workshops en pop-up-events, waaronder dit unieke 5-gangen diner.

Tijdens dit diner word je verwelkomd op een geheime locatie (het adres ontvang je na reservering, maar om een richting te geven: de locatie bevindt zich op 4,65 kilometer afstand vanaf Rotterdam Centraal). In de ‘speeldoos-achtige’ ambiance van een tot pop-up restaurant omgetoverde 18e eeuwse Soda fabriek, word je verrast door een bijzonder menu. Het is de perfecte zaterdagavond als je houdt van experimentele concepten, puur eten, open staat voor nieuwe ervaringen, en lokale initiatieven een warm hart toedraagt.

Happy Earth Kitchen

“Een menu ontworpen om jouw lichaam op celniveau te voeden met onbewerkt, voedzaam, levend kwaliteitsvoedsel, terwijl het bijdraagt aan een eerlijke samenleving en een gezonde planeet.”

De gerechten zijn bereid volgens het raw food principe, wat wil zeggen dat het niet verhit wordt boven de 40 graden en het biologisch, glutenvrij, super gezond, reinigend voor het lichaam en lief voor de aarde is. Door gebruik te maken van verse, biologische producten in hun natuurlijke staat, zonder te koken of te stomen, worden voedingsstoffen en enzymen maximaal behouden. Zo eindigt jouw avond met een opgewekt, energiek en schuldgevoel-vrij gevoel en misschien zelfs wel nieuwe inspiratie. Het 100% RAUW biologische 5-gangen menu bestaat uit een verse mocktail, een seizoensgebonden amuse, een voorgerecht met verse streekproducten, een seizoensgebonden tussengerecht, hoofdgerecht en een nagerecht.

Wegens beperkte capaciteit is reserveren verplicht, hiervoor bel je naar 06-81616 020 of stuur je een mailtje naar mail@happyearthkitchen.com. Reserveren kan voor 18.00, 18.30, 19.00 en 19.30 uur. De prijs? 54 euro.

Deel bericht
Geschreven door