HTSPT HQ – Happy new office!

HTSPT HQ View

Je vond ons het afgelopen jaar struinend door de stad, of neergestreken bij een leuke hotspot. En hoe leuk het ook is om op veel verschillende plekken te werken, we verlangden naar een ruimte voor onszelf. Dus gingen we opzoek naar een eigen werkplek in het centrum van ons geliefde Rotterdam. 

We gingen langs bij verschillende flexwerkgebouwen, maar werden uiteindelijk getipt om eens contact op te nemen met de initiatiefnemers van 42 (Forty Two). Zij zijn momenteel op De Schiedamse Vest (op de hoek tegenover Reijngoud en Supermercado) bezig met iets tofs. Flexwerkplekken, eigen kantoorruimtes, meetingspots, toffe faciliteiten voor de huurders .. en nog veel meer ideeën. Het pand is omgedoopt tot ’42’, het antwoord op alle vragen in het leven (ask the nerds). Ze focussen zich op relatief kleine bedrijven, bij voorkeur Rotterdams en voornamelijk Tech. Relatief klein qua personen; check. Rotterdams; count us in! Tech; next question.

Het klikte direct en we bezetten vanaf vorige week als één van de eerste een ruimte, op de derde verdieping. We kijken uit op Supermercado en daarmee op de Witte de With. Vanaf hier gaan we al onze ambitieuze doelen aanvliegen! Deze week zijn we pas echt operationeel, en laat het nou net week 42 zijn!

42 Forty Two | HTSPT Rotterdam 42 Forty Two Food logo

We hebben er zin in! Felicitaties, taarten, cadeaus, liefdesverklaringen; stuur ze op of breng ze langs!

HTSPT HQ
Schiedamse Vest 154
3011 BH ROTTERDAM

 


Deel bericht
Geschreven door