HomeHTSPT Rotterdam

HTSPT Rotterdam

ROTTERDAM

Wij wisten het natuurlijk al lang, maar vanaf het moment dat Rotterdam op de must-see lijstjes van de New York Times en Rough Guides terecht kwam, weet ook de rest van de wereld het; Rotterdam is een fantastische stad, een stad met een sterk karakter. Met onze informatie, ervaar jij de stad op z’n best.

“NIET LULLEN, MAAR POSTEN”

Rotterdammers staan bekend als harde werkers, zijn recht door zee en houden niet van onnodig veel poespas. Maar wat is onnodig veel? En wat is poespas? Wij houden namelijk wel van hippe plekjes, trending festiviteiten en de combinatie van het stadse en het bourgondische leven. Wij houden van ons werk en zijn recht door zee, maar misschien dat onze generatie wat minder afkeer heeft tegen poespas. Van de Oude Haven tot Centraal, van de Kralingse Plas tot De Zwaan en van de Markthal tot onbekende must visits. Wij houden je op de hoogte.

HTSPT

Er is zoveel te ontdekken! En dat is ook de reden waarom HTSPT in het leven is geroepen. Wij gaan voor jou op ontdekkingstocht, zodat jij de hoogtepunten van de Maasstad niet hoeft te missen.

 CLDSPT

Maar wat verstaan we onder hotspots? Zijn dat alleen de plekken die veel bekijks trekken? Nee. Alles wat Rotterdams is en waarvan wij vinden dat het veel aandacht verdient, komt in aanmerking voor het label hotspot bij ons. Ook als het een vergeten (coldspot) boekwinkeltje is waar een oude dame zelfgemaakte erwtensoep maakt en tegelijkertijd een portret schildert van haar klanten. Die winkel hebben we overigens nog niet gevonden. Iemand?

Ken je zelf een hotspot waarover we nog niet hebben geschreven? Laat het ons weten!

Tekst en beeld vallen onder het auteursrecht van HTSPT, tenzij anders vermeld.