LOT boetiekje

De Pannekoekstraat verveelt nooit. Hier zijn verreweg de leukste boetiekjes van de stad te vinden. Eén daarvan is LOT Boutique: een shop waar iedere modebewuste vrouw haar hart kan ophalen!

Achter LOT Boutique schuilt een sterke moeder-dochterband. Én een gedeelde passie voor sieraden. Want met dit laatste is het allemaal begonnen. Een aantal jaar geleden startten moeder Carla en dochter Marlotte samen de online sieradenwinkel SEM Jewels. Vanwege het succes van de webshop was het openen van een fysieke winkel een logisch vervolg. De zoektocht naar een geschikte locatie strandde in de altijd charmante Pannekoekstraat. Hier wisten de twee een donkere, sombere ruimte te transformeren tot een lichte en uitnodigende winkel. Aan het assortiment sieraden werden een aantal fashionlabels toegevoegd, en LOT Boutique was een feit.

LOT kledingrek

De etalage verraadt het eigenlijk al: de aantrekkingskracht van LOT Boutique is héél hoog. Eenmaal binnen wordt dat gevoel alleen nog maar versterkt. De winkel is uitgestald met op kleur gesorteerde kledingrekken en het assortiment sieraden schittert letterlijk en figuurlijk all over the place. We kunnen je verzekeren dat je de verfijnde juweeltjes van merken als LOTT. Gioielli. en BerNice Amsterdam niet snel ergens anders in de stad zult tegenkomen. De collectie omvat opvallende statement oorbellen, maar ook minimalistische armbanden en kettinkjes. De oorbellen van LOTT. Gioielli. mogen nog wel even in de spotlight gezet worden. Deze zijn niet verkrijgbaar in de webshop, dus je zult toch echt langs moeten gaan om deze pracht te bewonderen. Sowieso een aanrader als je het ons vraagt, want in real life komen de materialen en het design beter tot hun recht dan op welk plaatje dan ook.

LOT oorbellen

Niet alleen de sieraden, ook het aanbod kleding omvat exclusieve items. Het geheel kan worden omschreven als vrouwelijk, chique en een tikkeltje stoer. Zo voeren ze labels als STROKE, Charlie Joe, ALIX the label, Aaiko en FRNCH. Aan sommige stukken hangt een iets hoger prijskaartje, maar het gros van de collectie is zeer betaalbaar. Hoe groot (of klein) je budget ook is; iedere vrouw kan iets uit dit boetiekje aan haar kledingkast toevoegen.

Kledingrek LOT

LOT Boutique

En voor we het vergeten: gezelligheid en een goed en eerlijk stylingadvies is bij ieder bezoek inbegrepen. Dit alles maakt dat iedereen hier met een gevuld tasje en een goed humeur weer naar buiten loopt. Iedereen, want ook het mannelijk geslacht slaagt bij de LOT Boutique! Misschien niet direct voor zichzelf, maar des te meer voor hun grote liefde, vriendin, moeder of zus. Ik ben een vrouw, dus ik kan dit weten: Guys, daar gaan jullie punten mee scoren.

Adres: Pannekoekstraat 42A
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 18:00 uur | zaterdag 10:00 tot 17:00 uur | zondag 13:00 tot 17:00 uur

Website | Instagram | Facebook 

Deel bericht
Geschreven door