Hotspot Rotterdam | Mr. Salad

Denk je bij fast food aan slappe patat en kleffe burgers? Think again! Want op de kruising van de Meent en de Goudsesingel biedt Mr. Salad met zijn verse salades en wraps een healthy alternatief.

Wit, groen, ruw hout en kratten vol verse groente en fruit is wat we zien als we bij Mr. Salad binnenstappen. Aan het plafond hangen kratjes met lichtbollen, op de fris witte tafels staan gezellige vetplantjes. Op een van de muren prijkt groot het logo met twee groene blaadjes in de vorm van een snor tussen de woorden Mr en Salad. En achter de toonbank staat de breed glimlachende Mr. Salad himself klaar om je favoriete salade in hoog tempo in elkaar te draaien. Dat doet hij in een open keuken, zodat je vanaf je tafel kan zien hoe je eten vers en à la minute wordt gemaakt.

Hotspot Rotterdam | Mr. SaladHotspot Rotterdam | Mr. Salad

Vegan, glutenvrij, vega, lactosevrij, zonder geraffineerde suikers… hoe omvangrijk of lastig je denkt dat je allergieën of dieetwensen zijn, bij Mr. Salad ben je aan het goede adres. Bij deze saladebar kies je namelijk zelf je eigen salade met je favoriete veggies! De uitgebreide ingrediëntenlijst in het menu – ingedeeld in ‘proteïne’, ‘mix-ins’ en ‘toppings’ – helpt Mr. Salad je op weg. En voor wie net als wij slecht kunnen omgaan met zoveel keuzes, zijn er ook al een aantal toppers voor je samengesteld. Zelf samengesteld of niet, uiteindelijk moet je nog kiezen uit vier dressings (soja, chili, kokos of honingmosterd), maar ook op dat punt werden wij perfect geadviseerd. De dressing serveert de saladebar trouwens heel fijn los van je salade, zodat je zelf kan doseren!

Hotspot Rotterdam | Mr. Salad

Wij kozen voor de Eastern Chicken met couscous, aubergine, paprika en kip en voor de Poke Me Bowl met zalm, zeewier, mais en quinoa. We streken neer op een van de houten stoeltjes voor Mr. Salad  en genoten in het heerlijke middagzonnetje van onze bowls vol lekkers. Alles vers, niks voorverpakt. En dat smaakt! Zelden aten we zulke lekkere en vullende salades.

Ook de sapjes en smoothies, zo benadrukt Mr. Salad, worden vers en op bestelling gemaakt. Want net als de salades kan je een sapje of smoothie van het menu kiezen of eentje met je favorieten samenstellen. Wij kozen voor een Watermelon splash – de hit van deze zomer – en een fruitig zoete Sunrise. Heerlijk!

Hotspot Rotterdam | Mr. SaladHotspot Rotterdam | Mr. Salad

Geen zin in een salade? Mr. Salad is meer dan alleen een saladebar. Er staan een paar soepjes op het menu en je kan je eigen wrap samenstellen. Voor de zoete trek kies je een van de heerlijke taartjes van Happy Food & Health. En wist je dat je hier ook voor je ontbijt terecht kunt? Wat dacht je van chiapudding of een smoothiebowl?

Hotspot Rotterdam | Mr. Salad

Als je je healthy fastfood echt supersnel wilt hebben of de Goudsesingel je te ver weg is, kun je al het lekkers van Mr. Salad ook meenemen of online bestellen bij Foodora en Deliveroo. En als het succes zich voort blijft zetten, mogen we Mr. Salad over een aantal jaar een keten noemen en zit er een saladebar bij jou om de hoek. Want als het aan onze favoriete salademan ligt, heeft hij over een paar jaar nog twee restaurants geopend in Rotterdam!

Adres: Goudsesingel 235A
Openingstijden: Maandag: 12:00 – 19:30 uur | Dinsdag – Woensdag: 9:30 – 17:00 uur | Donderdag – Vrijdag: 11:00 – 20:00 uur | Zaterdag: 11:00 – 19:30 uur | Zondag: 12:00 – 19:30 uur

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door