Hotspot NOC NOC RotterdamNOC NOC is dé plek op de Botersloot waar je kan genieten van de beste koffie. De eerste NOC staat daarom ook voor no ordinary coffee. Maar NOC NOC is nog meer dan alleen een koffiezaakje, NOC NOC is not only coffee (de tweede NOC)..

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst is het licht. Door de grote ramen komt er veel daglicht naar binnen. Dit geeft NOC NOC meteen een frisse uitstraling. Het interieur is modern en strak, met zitjes in de vensterbank en grote tafels in het midden. De tafels in het midden zijn ideaal om aan te werken, want er zijn genoeg stopcontacten en ook kan je gebruikmaken van de wifi.Hotspot NOC NOC Rotterdam

De eyecatchers zijn de grote muurschildering en de grote bar. Als je naar de bar kijkt dan is meteen duidelijk dat je voor koffie bij NOC NOC op het goede adres bent! Je hebt de keuze uit allerlei verschillende soorten koffie. Zo kan je bij kiezen voor koffiebonen of voor filter koffie. Maar dat is nog niet alles, want je kan bij NOC NOC ook je eigen koffie samenstellen! Vind je dat toch iets te lastig? Geen probleem, je kan ook gewoon kiezen voor de old time favorites, zoals cappuccino, espresso, enzovoort.

Hotspot NOC NOC Rotterdam

Er is ook een kleine kaart met eten, zoals yoghurt met granola, taarten, koekjes en sandwiches. Het eten is vooral een goede aanvulling bij een lekker kopje koffie. De keuze is wat beperkt, maar het eten is daarentegen wel erg lekker. Ik koos voor de sandwich met kip en avocado, deze goed belegde sandwich is wel een echte aanrader!

Hotspot NOC NOC Rotterdam

Voor mij is NOC NOC de perfecte werkplek, je kan hier ongestoord doorwerken en dat onder het genot van een heerlijke koffie. Maar NOC NOC is ook de plek waar je op vrijdag en zaterdag gezellig kan blijven borrelen tot een uurtje of 11 ´s avonds. Op de drankenkaart staan onder andere wijn en gin tonics. NOC NOC is zeker weten meer dan alleen een koffiezaakje!

Locatie: Botersloot 28a
Openingstijden: zondag – donderdag: 08.00 – 20.00 uur | vrijdag en zaterdag: 08.00 – 23.00 uur

Website | Instagram | Facebook | Twitter

Deel bericht
Geschreven door