Opening: The GoodPeople Store

The GoodPeople StoreMet de opening van The GoodPeople Store aan de populaire Pannekoekstraat is Rotterdam sinds vrijdag 23 september een nieuwe mannenzaak rijker. Dat werd hoog tijd, vonden wij!

Het Nederlandse gentleman fashionbrand The GoodPeople won de laatste jaren in razendsnel tempo aan populariteit in de fashionindustrie en is na verkooppunten in modesteden wereldwijd terug op de plek waar het allemaal begon: Rotterdam. Oprichter Ivo van Deyzen begon hier enkele jaren geleden met het creëren van een hip en mannelijk modelabel, dat zich richt op de succesvolle en modieuze man.
The GoodPeople StoreMet een backpack vol schetsen, een gezonde ondernemersdrang en zijn talent voor styling trok Ivo zo’n acht jaar geleden door Europa, op zoek naar hoogwaardige en kwalitatieve stoffen en ateliers voor zijn ontwerpen. Hier werd het fundament van het modemerk gelegd, een merk dat inmiddels is uitgegroeid tot een trendy mannenlabel dat wordt verkocht in exclusieve winkels in steden zoals Los Angeles, Londen en Monaco. The GoodPeople stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn producten en produceert alle benodigde materialen zelf, van het draad en de knopen tot de stof.
The GoodPeople StoreThe GoodPeople is trots op zijn Rotterdamse roots en opende daarom hun eerste winkel in onze Maasstad, de plek waar het ooit allemaal begon. “We wilden per se een store in Rotterdam, hoe cool is het om bekende Rotterdamse gasten te zien in ons eigen kledingmerk?!”
The GoodPeople Store

De showroom, de The GoodPeople Store en de ontwerpers van het merk zijn gevestigd onder hetzelfde dak in het pand aan de Pannekoekstaat. De grote industriële glazen puien bieden de shoppers een glimp van het ontwerpproces én de nieuwste collectie in de showroom. Ben jij die modieuze man die op zoek is naar trendy en stijlvolle kleding met een exclusief tintje? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de gloednieuwe The GoodPeople Store!

Adres: Pannekoekstraat 50A

Website | Instagram | Facebook

Fotocredits: Giino van Meenen

Deel bericht
Geschreven door