De redactie geeft tips #30: Smoothies + sapjes!

Hotspot Rotterdam | Sajoer

We zijn het vrijwel altijd eens over wat wel of geen hotspot is, maar de volgorde van de ranglijst verschilt vaak in categorieën. Daarom vertellen we jullie ook graag de persoonlijke favorieten van de redactie! Dit keer vertellen onze redactieleden waar je moet zijn voor de lekkerste smoothies en sapjes!

Kirsten: Sajoer (Botersloot 46A)
Deze tijd van het jaar vraagt – zeker met mijn weerstand – om extra vitamientjes! En gelukkig is daar Sajoer, mijn gezonde redder in nood. Deze eerste sapbar van de stad was vanaf de start een daverend succes, met slowjuice vitaminebommetjes als de Energy, Beat It en Slanky Janky. En als ik écht goede opkikker kan gebruiken, dan ga ik voor het beruchte gembershotje. Je staat even in vuur en vlam, maar je voelt je direct beter! 

Anouk: The SUE Store (Karel Doormanstraat 372)
Geloof mij: een smoothie lepelen is zoveel leuker dan ‘m drinken. SUE begrijpt dat, en daarom staan er zogenaamde smoothiebowls op het menu. Feitelijk is dit niet meer dan een smoothie geserveerd in een kom, maar het ziet er zó veel leuker uit. De roze bowl met banaan, aardbei, blauwe bes, framboos en kokosmelk  is veruit mijn favoriet. Vergis je trouwens niet in het verzadigingsgehalte van dit ‘drankje’; de smoothie bowls vullen als een malle. 

Lisa: Smoothie Company (Binnenwegplein 2b)
A smoothie a day keeps the doctor away! Zeker tijdens de donkere wintermaanden kan het geen kwaad om een paar extra vitamientjes binnen te krijgen. Ik wip daarom graag langs bij Smoothie Company, waar ze een enorme keus aan smoothies, sapjes, shotjes en ander gezonds aanbieden. Mijn favoriet: een gingershot met gember, cayenne peper en citroen. Tranen gegarandeerd. 

Zeny: Gym & Gin (Kralingseweg 224)
Ik drink niet vaak smoothies of sapjes buiten de deur omdat ik allergisch ben voor diverse vruchten. Af en toe kom ik wel ergens een sapje tegen die ik kan drinken en dan drink ik die graag. Bij Gym & Gin bestelde ik onlangs een Smashed Apple slow-juice, met appel en limoen. Wat een heerlijk sapje was dat. De combinatie van appel en limoen leek me van tevoren wat zurig, maar het sapje was juist erg zacht en fris van smaak. Naast deze smaak hebben ze nog diverse andere slow-juices met fruit en groente en die zijn vast en zeker net zo lekker!

Deel bericht
Geschreven door