Hotspot Skin by dermalogica Rotterdam
Dat het verzorgen van je huid een belangrijk onderdeel zou moeten zijn van je dagelijkse routine is vrijwel voor niemand een verrassing. Toch kan het voorkomen dat je hier niet aan toekomt of er minder tijd aan besteedt dan je zelf graag zou willen, we zijn tenslotte allemaal maar druk, druk, druk! Om je huid van tijd tot tijd een flinke boost te geven is het natuurlijk een heel goed idee om je eens in de watten te laten leggen door een professional. Gelukkig kun je in Rotterdam terecht bij Skin by dermalogica voor fijne behandelingen en persoonlijk advies op maat!

Skin by dermalogica is een skin care center waar wordt gewerkt volgens het dermalogicaconcept, waarbij wordt gefocust op huidverbetering door het gebruik van producten met uitsluitend werkzame en verantwoorde ingrediënten. Het fijne aan Skin by dermalogica is dat je er zeker van kunt zijn dat de behandeling die je krijgt ook echt past bij de behoeftes van jouw huid. Voordat de behandeling van start gaat wordt er eerst een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd. Met deze face mapping skin analysis worden jouw huidtype en -conditie in kaart gebracht. Er is namelijk een verschil tussen deze twee, vertelde skin coach Aline mij: je wordt geboren met een bepaald huidtype, maar de conditie ervan wordt beïnvloed door omstandigheden zoals het weer of de producten die je gebruikt en deze kan dus ook veranderen.
Hotspot Skin by dermalogica Rotterdam
Na de huidanalyse mochten wij een uur lang genieten van de skin treatment, waarbij de focus lag op het verbeteren van de huid. Terwijl op de achtergrond een rustgevend muziekje speelde en de stoelverwarming ons lekker warm hield, werd onze huid uitgebreid gereinigd en verzorgd. Wat een ontspanning! Tijdens de behandeling werd stap voor stap door de skin coach uitgelegd welke handelingen zij uitvoerde, welke producten zij hiervoor gebruikte en welk doel dit had voor de huid. Ik vind dit altijd fijn om te weten, zodat ik er iets van kan opsteken, maar als je liever helemaal in stilte van je behandeling wilt genieten is dit geen probleem. Na de behandeling krijg je ook nog even een korte uitleg met persoonlijke verzorgingstips, zodat je ook thuis de goede verzorging van je huid kunt voortzetten.  
Hotspot Skin by dermalogica Rotterdam
Naast de uitgebreide gezichtsbehandeling kun je ook bij Skin by dermalogica terecht voor andere behandelingen, zoals de microZone Treatment, die specifiek is gericht op een bepaalde huidzone die meer aandacht verdient, en de Active Resurface exfoliatiebehandeling die het celvernieuwingsproces stimuleert. Skin by dermalogica doet niet alleen gezichtsbehandelingen, maar kan je ook voorzien van een pedicure, nette wenkbrauwen en wimpers en waxbehandelingen. Ook kun je nog Touch Therapy aan je behandeling toevoegen, waarbij je een heerlijke massage krijgt.
Hotspot Skin by dermalogica Rotterdam
Skin by dermalogica is gevestigd aan de Haagseveer, een zijstraatje van de Meent. De beautybar heeft een moderne inrichting en een frisse en lichte uitstraling, helemaal passend bij hoe je je voelt na een behandeling: fresh & clean! In de ontvangstruimte worden ook de producten verkocht die worden gebruikt tijdens de behandelingen, wat heel handig is als je – net zoals ik – normaal gesproken geen idee hebt welk product nou precies geschikt is voor jouw huid. Ook kun je deze producten later nog bijbestellen via de webshop.
Hotspot Skin by dermalogica Rotterdam
Skin by dermalogica is maar liefst zeven dagen in de week geopend en doordeweeks ook nog eens in de avonduren. Heel handig, want zo kun je een behandeling prima na je werk of studie inplannen. De skin coaches zijn allemaal getraind volgens het Dermalogica Expert programma en hebben daarnaast ook nog een persoonlijke expertise, zoals acne of pedicure. Zo weet je zeker dat je bij Skin by dermalogica in goede handen bent, welke behandeling jij ook kiest!

Adres: Haagseveer 120
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 21.00 uur | zaterdag +  zondag: 09.00 – 17.30 uur.

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door