Tijdens het aftellen van de laatste uurtjes op kantoor krijg je trek in sushi. Eens wat anders dan die Cup-a-Soup, suikervrije mueslireep of verantwoorde appel. Een prima idee om je sushibox naar keuze te bestellen bij Sushi Shop Rotterdam. En, sharing is caring!

Rotterdam is de eerste Nederlandse stad die de Asian food lovers onder ons mag voorzien van sushi à la Sushi Shop. De hotspot staat bekend om het bezorgen van kwalitatieve sushi. Binnen 45 minuten kun jij je sushibox verwachten op kantoor, of thuis waar je in de Netflix-houding op de bezorger wacht. De Sushi Shop werkt eigenlijk hetzelfde als een webshop, alleen dan sleep je niet je favoriete trui in het winkelwagentje, maar je favoriete sushi. Natuurlijk is het ook mogelijk om af het te halen of plaats te nemen in het restaurant op Westblaak. Om Sushi Shop beter te leren kennen, namen wij plaats in het restaurant. 


”A good time is coming”, luidt het motto terecht. Er is namelijk een ruime keuze uit verschillende smaken sushi samengesteld met vlees, vis, groenten en fruit. De aparte creaties zorgen ervoor dat je ultiem kunt genieten van deze sushi. Daarvoor hoef je absoluut niet naar een sushirestaurant waar je je onbeperkt volpropt (en waar je vervolgens nog twee dagen van moet bijkomen). Na de kantoordag hadden wij ook trek, veel trek! Gelukkig werden we snel verrast door het hartelijke personeel met de Zalm Tataki Spring Roll en de Fire Roll. Echte aanraders als je het ons vraagt en even wat anders dan de standaard Aziatische hapjes die je gewend bent. 

Waar wij pas echt benieuwd naar waren was de Summer Box x Papermint, de limited edition van deze zomer. Stiekem verscheen er al een lach op ons gezicht van alleen al de buitenkant van de sushibox, vanwege het pastelblauw en de flamingoprint. Overigens een geweldige print om je slaapkamer mee te behangen. De inhoud van de box was met de frisse en kleurrijke sushicreaties en salades gelukkig net zo fancy als de buitenkant. Onze favorieten waren de Spicy Salmon & Papaya Spring Rolls en de Pineapple Samba California. Over tropische taferelen gesproken!


Ben jij of is je vriend, vriendin of collega niet zo’n sushifan? Niet getreurd, want de poké bowls en andere bijgerechten zijn ook zeker de moeite waard om te proberen!

Adres:
 Westblaak 81
Openingstijden: Maandag t/m zondag 11.30 – 22.30 uur 

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door