Thoms restaurantTHOMS al gespot in het compleet vernieuwde Timmerhuis aan de Meent? Deze nieuwe horecahotspot valt namelijk niet te missen! De locatie is fijn, het gebouw is bijzonder en het resultaat is lekker Rotterdams met een rauw tintje.

Wanneer je binnenstapt bij THOMS kan je niet om de immense bar met stalen buizen heen. De zaak is eigentijds vormgegeven met hoge plafonds, betonnen muren en industriële accessoires. Een stoer interieur vol met bijzondere elementen. We nemen plaats aan de hoge tafel tegenover de bar waar een tal van heerlijke bieren op de tap staan. Maar ook de flessen Bobby’s en Loopuyt ontbreken hier niet. Daarnaast heeft THOMS haar eigen speciaalbier, THOMS Keilen, gebrouwen door Brouwerij Noordt. Dit moesten wij natuurlijk even proeven!

Thoms restaurant
Onder het genot van een koud biertje en een plank vol met heerlijke, niet te moeilijke gerechten, nemen we de zaak in ons op. THOMS is een fijne plek om te vertoeven, iedere dag van de week. Of dit nu is voor een lekkere bak koffie op de maandagmiddag, de vrijmibo met je collega’s om het weekend in te luiden of een diner met je vrienden.

Thoms restaurant
Terug naar de plank met lekkers dat voor ons werd geserveerd. Want lekker was het zeker. De eenvoudige, maar echt heerlijke Thaise vissoep en het broodje met kippendij, komkommer, chilisaus en pinda zijn dan ook voor herhaling vatbaar. Je proeft dat er focus ligt op kwaliteit zonder teveel poespas. De kaart van THOMS Restaurant typeert zich door heerlijke huisgemaakt vis- en vleesgerechten waar de Mibrasa houtskooloven voor wordt gebruikt, om net even die authentieke rokerige smaak aan het product toe te voegen. Houden wij van!

Thoms restaurant
Het restaurantgedeelte bevindt zich op de begane grond, maar in de kelder is de keuken en nog een bar te vinden: THOMS Underground Bar. Er werd mij ingefluisterd dat Venour heeft meegedacht over de styling van deze underground bar, lekker buiten de kantlijn en stoer. Ook zullen zij voor de programmering zorgen van de DJ’s waar we binnenkort iedere vrijdag- en zaterdagavond van kunnen genieten. 

Thoms restaurant
Adres: Meent 131-129 
Openingstijden: zondag – donderdag 10.00 – 01.00 uur | vrijdag + zaterdag 10.00 – 02.00 uur

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door