Tribestlife Rawfood Kitchen

Tribestlife Rawfood KitchenSinds een half jaartje is aan de Goudsesingel Tribestlife Rawfood Kitchen geopend. Bij deze raw food kitchen is al het eten geheel plantaardig, biologisch en rauw. Met rauw wordt bedoeld dat het voedsel bereid is volgens het raw food principe: de ingrediënten zijn in het bereidingsproces tot maximaal 47 graden verhit, of helemaal niet verhit, zodat alle voedingsstoffen optimaal bewaard blijven.

Tribestlife Rawfood KitchenBij Tribestlife Rawfood Kitchen kun je terecht voor een gezond ontbijtje. Kies voor heerlijke gerechtjes zoals de ‘Passion in a bowl’ of ‘Pink Surprise’. De eerstgenoemde ontbijtbowl is gevuld met granola, kokos, limoen, mango, moerbeien en passievrucht. De Pink Surprise bestaat uit aardbeien, banaan, cacao, chiazaad, frambozen, granola en hennepzaad. Tijdens lunchtijd kun je genieten van vers gemaakte soepjes, salades en lunchgerechten met leuke namen zoals ‘Wraptastic‘, ‘Rawsagna’ en ‘Fun Bun‘.  De salades kun je zelf mixen. Je kunt dan kiezen voor vijf verschillende soorten groenten of fruit, een topping en dressing.

Tribestlife Rawfood KitchenOok verse sappen en smoothies mogen natuurlijk niet ontbreken op de menukaart van deze Rawfood Kitchen. Je hebt keuze uit sapjes zoals ‘Green Glory’, ‘Sweet Divine’ en ‘Triple M’. Ik probeerde Sweet Divine, een sap bestaande uit aardbei, ananas, peer en munt. Deze juice heeft een verrassend friszoete smaak! De verse sappen worden gemaakt met behulp van de slowjuicer, zodat zoveel mogelijk gezonde voedingsstoffen bewaard blijven. Ook de smoothies zijn een aanrader, kies bijvoorbeeld voor ‘Berry Good’: aardbei, blauwe bes, braam, appel, kokosmelk en agave. Behoefde aan een healthy boost? Probeer dan eens een tarwegras- of gembershotje, goed voor de weerstand! Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van tarwegras, maar een gembershotje neem ik af en toe wel eens, ook al is ’t behoorlijk sterk. Enne, nog trek in iets lekkers na je lunch of ontbijt? Ook daar is aan gedacht. Bijzondere bites zoals ‘Fruity Chips’ of ‘Veggie Crackers’, beide gemaakt met behulp van de droogoven. Voor de zoetekauwen onder ons staan er ook lekkernijen zoals donuts en raw cookies op de kaart!

Iets wat ik nog niet eerder ben tegengekomen in Rotterdam, maar wat Tribestlife Rawfood Kitchen wél heeft, is de Soyabella. Met dit apparaat kun je in een mum van tijd verse plantaardige melken maken, zoals sojamelk, amandelmelk of andere soorten notenmelk. Uiteraard kun je deze plantaardige melk hier bestellen en ook ‘to go’ nemen. Ook het apparaat zelf is er te koop, net als verschillende soorten slowjuicers en blenders.

Tribestlife Rawfood Kitchen

Adres: Goudsesingel 330A
Openingstijden: Maandag – vrijdag : 8.00 – 16.00 uur | zaterdag: 9.00 – 16.00 uur

 Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door