Visser

Vorige maand vierde Visser & Ko haar eerste verjaardag én werd er een nieuwe huisstijl en menu ingevoerd. Genoeg reden voor ons om eens binnen te stappen bij deze lunchroom in de Veerhaven!

Over de locatie van Visser & Ko kan ik vrij kort zijn. Die is namelijk top! Vanaf Visser & Ko heb je prachtig uitzicht op de Veerhaven en kijk je uit op de Euromast. Op het moment van ons bezoek is het uitzicht helaas ietwat aangetast vanwege de straat die is opgebroken. Half november zijn de werkzaamheden gelukkig weer opgeheven en Gemeente Rotterdam heeft beloofd dat er iets moois voor terugkomt. Bij voorbaat dank. Visser & Ko kan niet wachten!

Het Visser & Ko team bestaat onder andere uit moeder Dini en dochter Lucia. Aanvankelijk was Visser & Ko gevestigd op de Coolsingel, maar nu zitten ze alweer een tijdje op het Westplein. Een hele verbetering, en niet alleen qua locatie. In hun zaakje op het Westplein heeft Visser & Ko namelijk een eigen oven, en dat betekent lekker zelf bakken en kokkerellen!  Het zal je dan ook niet verbazen dat het leeuwendeel van de gerechten op de kaart door Dini en Lucia is bedacht. Ze denken out of the box en maken spannende combinaties. Ik genoot bijvoorbeeld van een tosti met appel, kaneel, mango chutney, cheddar kaas en honing. Als die combinatie je totaal vreemd is, dan raad ik je aan om daar héél snel kennis mee te maken!
Visser & Ko
Verder zijn de zelfgemaakte taarten, het bananenbrood of de Oreo brownies ook zeker het proberen waard. Daarbij kun je lekkere huisgemaakte limonade, ijskoffie of smoothies nuttigen. Uiteraard maakt Visser & Ko niet alles zelf. Zo serveren ze appeltaart van De Zoete Proeverij, SUE bites en de verfrissende drankjes van Fentimans waar ik persoonlijk een crush op heb. Hét bewijs dat Visser & Ko daadwerkelijk andere dingen maakt dan je gewend bent, is te zien op de foto’s. De tweelaagse cheesecake met vanille en sinaasappel ziet er uit om door een ringetje te halen, vind je niet?

VisserVisser

Visser & Ko opent haar deuren doordeweeks al vanaf 08.00 uur ’s ochtends. Een ideale hotspot dus om de dag te beginnen met een lekkere koffie of een huisgemaakt Visser ontbijtje en een vers krantje. Voor de lunch heeft Visser & Ko een ruime keuze aan tosti’s en sandwiches, inclusief pakkende namen. Daarnaast serveert Visser & Ko veel seizoenspecials. Zo kun je je op dit moment helemaal in de herfstsferen begeven met een pompoen quiche of een pumkin spiced latte.

Visser

Visser & Ko heeft veel vaste klanten en wordt druk bezocht door buurtbewoners, toeristen van het hostel op de hoek en bezoekers van het Wereldmuseum. De missie van Visser & Ko is mooie producten maken met een goede service voor een fijne prijs. Mission accomplished zou ik zeggen! Je krijgt veel persoonlijke aandacht, het eten is lekker en als het weer meezit, is het terras een heerlijke plek (zeker na de wegwerkzaamheden). Visser & Ko is de perfecte hotspot om even te ontsnappen uit de drukte van de stad!

Adres: Westplein 107
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:00 tot 16:00 uur | zaterdag & zondag: 10:00 tot 16:00 uur.

Website | Instagram | Facebook

Deel bericht
Geschreven door