What to do? De Oud en Nieuw-editie!

Oud en NieuwHet afgelopen jaar is voorbij gevlogen! De kerst is alweer voorbij en dan staat, ineens, 2016 voor de deur. En wij hebben nog geen idee hoe we het nieuwe jaar moeten inluiden. Wordt het een huisfeestje? Of gaan we toch liever uit ons dak in de stad? Heb jij, net als wij, nog geen idee wat je moet gaan doen met Oud en Nieuw? Wij zochten uit waar we zo last minute nog terecht kunnen (want help, er is al veel uitverkocht!).

BIRDDrive your funky soul
Zin in een groovy nacht? BIRD brengt 31 december het meest muzikale feestje! In de grote zaal zorgen Rob Manga en VJ Supreme Cuisine voor funk, soul, disco en hiphop. In de kleine zaal brengen Ben Fresh, Peter Groovin en Phil Peoples nineties house zoals die bedoeld is! Er zijn nog tickets te krijgen vanaf €27,50 en daarvoor kan je feesten van 23.00 tot +/- 05.00!

BlenderConfetti Club NYE
Op de valreep vindt er in 2015 nog een vijfde editie van de Confetti Club plaats! Ze beloven kilo’s confetti, oeverloze champaign showers en een muzikale cocktail van de meest verse hits. Klinkt goed toch? Er zijn momenteel nog tickets verkrijgbaar vanaf €32,50 en er mag gedanst worden van 23.00 tot 06.00!

Cruise Terminal – Tijdmachine XL
Geen Oud en Nieuw zonder Tijdmachine! Maak dit jaar van 22.00 tot 05.00 een dansende reis door de moderne popgeschiedenis in de Cruise Terminal. Vanaf de jaren ’50 komt er op unieke, chronologische wijze in ieder geval uit ieder jaar één of meerdere nummers voorbij! Je betaalt voor dit feestje minimaal €20,-. Oh, en niet geheel onbelangrijk: je hebt uitzicht op het vuurwerkspektakel bij de Erasmusbrug!

nhow – Year’s Eve (after-midnight party)
Als je verzekerd wilt zijn van het beste uitzicht, dan moet je Oud en Nieuw vieren in de bar of op het terras van het nhow-hotel. Het feestje begint om half één (de dinertickets zijn helaas al uitverkocht) en je kunt uit je dak gaan tot een uur of vier! Wat dat moet kosten? 25 euro. En, bijkomstig voordeel: je kunt natuurlijk blijven slapen!

The Suicide ClubRooftop Party
Een onvergetelijke ervaring overhouden aan Oud en Nieuw? Kies dan voor een over-the-top all-inclusive feest op het dak van het Groothandelsgebouw. Het kost je 150 euro, maar daarvoor geniet je wel van champagne, een walking dinner, drankjes, dj’s en niet te vergeten: ook daar een prachtig uitzicht. De rooftop party begint rond 21.00 en gaat door tot een uurtje of 03.00.

Westelijk HandelsterreinPakhuis NYE Festival
Op het Westelijk Handelsterrein vindt traditiegetrouw natuurlijk het NYE Festival van PKHS plaats. In het monumentale pand kan je van 22.00 tot 06.00 terecht in maar liefst acht verschillende ‘pakhuizen’ waar je evenzoveel muziekstijlen zal horen: van techno tot jazz dance, deephouse & techhouse, 80’s & 90’s, hiphop en meer. Overgebleven tickets zijn verkrijgbaar vanaf €34,50.

TOFFLERNYE
De echte diehards moeten natuurlijk naar TOFFLER gaan, waar maar liefst twaalf uur lang gefeest zal worden met onder andere Michel de Hey en Benny Rodrigues. Voor €25,- ben je welkom vanaf 01.00, dus je kan het vuurwerk eerst nog even aanschouwen vanaf een andere locatie (of een powernap doen natuurlijk).

BahnOUD EN NIEUW
Een twijfelaar, geen tijd gehad om een kaartje aan te schaffen of gewoon te lui? Bij Bahn ben je nog altijd welkom. Voor 20 euro aan de deur ben je verzekerd van een mooi feestje. Voor deze allerlaatste Bahn editie heeft POP ON ACID een bijzonder breed scala aan artiesten staan om ons door de nacht, ochtend en dag heen te slepen: twaalf uur lang housemusic!

De Witte Aap
Liever een kleinschalig feestje? Dan moet je op de Witte de With zijn! Op moment van schrijven zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus mail snel naar max@dewitteaap.nl om zeker te zijn van een goed feestje. Je betaalt €15,- voor een kaartje, maar dan krijg je wel bubbels en twee extra consumpties (en ze zijn al open vanaf vier uur ’s middags)!

En wat jullie ook besluiten te gaan doen, de HTSPT-redactie wenst jullie in ieder geval een heel gelukkig nieuwjaar! 

Deel bericht
Geschreven door